Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


'Erbakan Üniversitesi' için yasa teklifi.

'Erbakan Üniversitesi' için yasa teklifi

AK Parti milletvekillerinin sunduğu yasa teklifiyle Konya Üniversitesi'nin ismi Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak değiştiriliyor.

[TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[LEFT]


[FONT=inherit][FONT=Verdana]ntvmsnbc
[FONT=inherit]

[/FONT]
ANKARA - Kamuoyunda '4+4+4’ olarak bilinen, eğitimin yeniden yapılandırılmasıyla ilgili tasarının mecliste görüşülmesi sırasında bazı üniversitelerin isim değişiklikleri de gündeme gelecek.
Konuyla ilgili harekete geçen AK Parti Konya Milletvekilleri de Konya Üniversitesi'nin isminin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak değiştirilmesi için yasa teklifi hazırladı. İmzaların 28 Şubat müdahalesinin 15. yıldönümünde tamamlanması dikkat çekti.
KONYA'DAN MİLLETVEKİLİ SEÇİLMİŞTİ
Erbakan’ın, 1969'da Adalet Partisi'nden (AP) milletvekili aday adaylığı Süleyman Demirel tarafından veto edildiği için Konya'dan bağımsız aday oldu ve seçildi.




ECEVİT, ERDOĞAN VE GÜL DE VAR
Meclis alt komisyonunda görüşülen ve zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran teklifle, Zonguldak Karaelmas Üniversite'sinin adının Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, Rize Üniversitesi'nin adının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesi ve Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'nin adının Abdullah Gül Üniversitesi olarak değiştirilmesi planlanıyor.

MECLİS'TEN KAVAKÇI'YA JEST
Bu arada TBMM, Merve Kavakçı’nın mağduriyetini gidermek için çalışma başlattı. Kavakçı için 3 formül üzerinde çalışılıyor. İlki, Kavakçı’ya da tıpkı tutuklu milletvekilleri gibi maaş ödemek. Tutuklu vekiller ile Kavakçı’nın durumu örtüşmüyor. Vatandaşlıktan çıkarılma işlemi olduğu için maaş düzenlemesinin zor olabileceği düşünülüyor.

Buna karşın Kavakçı’ya ‘milletvekili kimlik kartı’ verilmesi, Meclis Albümü’ne alınması ve milletvekili kimliğinin ayrıcalıklarından (VIP salonunu, TBMM misafirhanelerini kullanmak vs) yararlandırılması üzerinde duruluyor.
[/FONT]
[/FONT]
[/LEFT]

tam isabet ,yerinde bi karar.. bu ülkenin profları iltimasla torpil ve yalakalıkla prof olurken alnının akıyla onca şirretin içinden helalinden Prof olmuştu..mekanı cennet olsun amin..
MSGSÜ ye bağlı Beşikaş Balmumcuda ki Sinema Televizyon Merkezi müdürü prof asiye korkmaz doğruluk b erdem değildir diyen bi müdür ve prof çünkü ne ekilde prof olduğu tartışılır... eğitimin yüz karaları..

Sistemin verdiği unvanların bir değeri yok.Önemli olan ahirette verilen unvan !
Allah rahmet etsin...

hayırlısı olsun hak etmişti..


Güncel Haberler

MollaCami.Com