Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bir bu eksikti!

Ekranlardaki kirliliğe şimdi de yoga eklendi. NTV Grubu'nun satın aldığı Star TV, pazartesi sabahından itibaren hergün milyonlarca seyirciye yoga dersi verecek.

Zeynep Çelen isimli "yoga hocası", uzak doğu dinlerinin misyonerlik kolu gibi çalışan yoga konusunda ev hanımı ve çocukları "aydınlatacak"!

Televizyonların gündüz kuşaklarında evlilik programlarından, giyim yarışmalarına kadar uzanan bir dizi rezalete şimdi de yoga ekleniyor. Yeni Akit'ten Yiğit Doğaner'in haberine göre, Doğuş Grubu'nun satın aldığı Star TV'de bugünden (pazartesi) itibaren sabahları yoga dersleri başlıyor. Uzak doğu dinlerinin misyoner kolu gibi çalışan yoga öğreticileri, bundan böyle milyonlarca izleyiciye ulaşacak.

HUZURU BULACAKMIŞIZ! ;D
"Yoga hocası" Zeynep Çelen'in Star TV ekranlarında başalatacağı programın adı, "Huzuru Bulacaksınız" olarak belirlendi. Cihangir Yoga Okulu'nda çalışan, zaman zaman Ankara'da da yoga eğitimleri düzenleyen Çelen, Star TV'nin sabah kuşağında yer alacak. Programın tanıtımlarında yoganın insanın varoluş sürecinde huzur bulması için gerekli bir öğreti olduğu iddia edilerek, "huzurun yogayla bulunacağı" öne sürülüyor.

HUZURU BULACAKMIŞIZ! ;

sen namaz kıl da sonra bak huzur namaz niyazda mı
yoksa saçma sapan hareketlerde mi


Güncel Haberler

MollaCami.Com