Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Facebook'tan Kaçış yok! ama Tehlikesini sonunda itiraf ettiler

Facebook'tan Kaçış yok! Hatta üye olmasak bile, Facebook'u kapatsak, meğer o hep ensemizdeymiş Facebook yetkilileri, bir milyara yaklaşan üyesinin oğlu 90 Gunde Ziyaret ettiği tüm web sitelerini günlüğe kaydettiğini itiraf etti. Bu zaten konuşulan bir Seydi ama itiraf ilk kez Oluyor ... Facebook oğlu haftalarda kullanıcıların çok fazla kişisel bilgisini internete açtığı nedeniyle Federal Ticaret Komisyonu ile bir tartışma içerisindeydi. Şimdi ise Farklı bir Gizlilik tartışması büyüyor: Facebook, siteyi Ziyaret edenler hakkında Hangi Bilgileri topluyor Facebook , sadece kedi web sitesini Ziyaret Eden kullanıcıları degil, Milyonlarca üye olmayan kullanıcıyı da izliyor. Facebook'un bunu yapması için herhangi üye olmayan bir kişinin, bir Facebook sayfasını Ziyaret etmis olması yeterli. Sirket bu isi Google, Adobe, Microsoft ve Yahoo gibi şirketlerin de başvurduğu çerez teknolojilerine başvurarak gerçekleştiriyor. Bu tur Bilgiler, Sosyal Medya siteleri için oldukça onemli Zira Reklamları doğru kitlelere hedeflemek, sağlanan bu verilerle daha Kolay Oluyor. Bu arada, son zamanlarda tarayıcılara eklenen "beni izleme" işlevinin doğuşunda, bu tur izleme tekniklerinin meydana çıkmasının büyük boy rolu bulunuyor.

Haber için teşekkürler.

Bırakın sadece ziyareti, face i msn hatta kişisel telefonu gibi kullanıyor insanlar. Biraz çekinmek lazım.

Sonuna kadar teknoloji yerine güvenli teknoloji ::) Yerinde ve kararında kullanılmalı ::)

Ufacık çocukların face hesabı var dahası bunu anneleri, babaları kendi elleriyle açıyorlar, evlatlarını net ortamına salıveriyorlar.

Etrafımdan çok duyuyorum "çocuğumun yüzünü göremez oldum, pc başından kaldıamıyorum" Acaba bundan dolayımı açıyorlar face de hesap, oradan bari takip edelim diye ??? ::)


Güncel Haberler

MollaCami.Com