Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


ince sözler

İnce sözler keskin kılıca benzer,kalkanın yoksa geri dur..(Hz mevlana)

Güzel paylaşımlarda bulunuyorunuz.. Teşekkür ederiz.. Ancak şu güzel sözleri bir başlık altında toplasanız ve ya bir kere açtığınız başlıkta devam etseniz daha iyi olmaz mı? Çünkü güzel sözler için belirli bölümler ve konular açılmış.. Daha tertipli düzenli olur diye düşünüyorum.. Eğer ki her güzel sözü ayrı başlıklarla açacak olursak forumda hem görüntü olarak hoş olmuyor hem de hepsi çok dağınık duruyor..

Bir de sanırım baya şiddetli bir tartışma yaşanmış büyük harf küçük harf konusunda.. Siz küçük harflerle yazmaya devam etseniz çok daha iyi olur kanaatindeyim.. Zira büyük harfler bir çok üyemiz tarafından Yanlış anlaşılmalara yol açabildiği gibi bu yanlış anlaşılmalardan doğan tartışmalara yol açabiliyor.. Ki net ortamında da büyük harf şiddetli karşılık vermek için ve tartışma konularında sinirden dolayı ve uyarı için kullanılır genelde..

tabiki dikkat ederim..ayrıca güzel ifadeniz için de teşekkür ederim..(iletişimde mühim kurallardan biridir bu, o da aynı şeyi söylemeye çalıştı ama işte söylemede aradaki fark bu)tartışma yaşandı evet,ama karşısında meramını rencide etmeye çalışarak yazanlara da kayıtsız kalamıyor insan..hele de inancıma dil uzatmaya varıyorsa bu iş...incelenirse eğer zaten gayet açık cevaplar..
büyük harf hususunda o tarz bir düşünceyle yazmadım açıkçası..böyle anlaşıldığını da ilk kez bu ortamda duydum gerçekten..ama uygun uslüpte söylediğiniz için dikkat etmeye fazlasıyla çalışacağımı söylemek isterim...teşekkürler

Ben teşekkür ederim kardeşim anlayışınız için.. ;)

Bu arada eski paylaştığınız güzel sözlerin hepsini birleştiriyorum..
Güzel paylaşımlarınızın da devamını bekliyoruz..

tabi ki..inşallah..saolun


Dini...

MollaCami.Com