Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Koşu bandı alırken dikkat edin

Araştırma yapmak için zaman ayırın.Sadece marka diye hiç bir fikriniz olmadan koşu bandı satın almayın.Her koşu bandı’nın değişik özellikleri vardır.Eğer sadece bacaklarınızı biraz açmak istiyorsanız ve maraton koşmayı düşünmüyorsanız koşu bandında bulunan ekstra seçenekler için yüzlerce YTL fazladan harcamanıza gerek kalmayabilir.

Koşu bandı almak için bütçenizi önceden belirleyin.Koşu bandı fiyatları 500-3000 YTL arasında değişmektedir.

Garanti belgesini ve garanti koşullarını kontrol etmeyi unutmayın.Koşu bantları genellikle 3 yıl garanti ile satılmaktadır.Ucuz bir koşu bandı buldunuz ancak garanti süresi 1 yılsa size daha pahalıya malolabilir.

Evinizde koşu bandı için ayırdığınız alanın ölçülerini tam olarak alın.Yürürken kollarınızı sallayabileceğiniz kadar boş alan olduğundan emin olun.

Koşu bandında denge sağlamakta zorlanıyorsanız tutamaçları yanlarda olan ürünler sizin için daha kullanışlı olabilir.Yaşlılar içinde bu seçenek aleti daha rahat kullanmalarını sağlar.

Koşu bandı üzerinde nabzınızı, yürüdüğünüz mesafeyi gösteren monitörler bulunur.Yürüyüş/koşu pozisyonundayken monitörü net bir şekilde görüp göremediğinizi kontrol edin.

Alıyosunuz bir zaman sonra bıkıyosunuz süs olarak kalıyo tecrubeyle sabit ;D


Alıyosunuz bir zaman sonra bıkıyosunuz süs olarak kalıyo tecrubeyle sabit ;D


:))


Sağlık ve Spor Malzemeleri

MollaCami.Com