Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


imamın evine taşlı saldırı

Ankara'nın Bala ilçesine bağlı Kesikköprü Mahallesi'nde görev yapan imam ve müezzinin ev ve araçlarına saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre ilk saldırı üç gün önce Kesikköprü Camii müezzini Ali Akgöl'ün arabasına yapıldı. Saldırı sonrasında müezzin Ali Akgöl'e ait aracın camları kırıldı. Aradan güç gün geçtikten sonra ise dün gece imam Muhammet Küçük'ün evine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taşlı saldırı düzenlendi. Her iki olayda da maddi hasar meydana gelirken, din görevlileri olaylardan dolayı tedirgin oldu. Yapılan ikinci saldırı sonrasında olay jandarma ekiplerine haber verildi. Cami bölgesine gelen jandarma ekipleri olayın yaşandığı yerde olay yeri inceleme ekibiyle birlikte araştırma yaptı. Bala Jandarma Bölük Komutanı da saldırının yapıldığı mahalleye gelerek bilgi aldı.

İmam Muhammet Küçük'ün aracını altına sünger konulmak suretiyle yakılmak istendiği iddia edildi. İmam Muhammet Küçük, Kesikköprü Camii'nde 5 yıldır görev yaparken müezzin Ali Akgöl'ün ise 2 yıldır mahallede görevini sürdürdüğü belirtildi.

Öte yandan, jandarma ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

(CİHAN)


Güncel Haberler

MollaCami.Com