Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


PKK, Hakkari'de Kur'an kursu yaktı

PKK, Hakkari'de Kur'an kursu yaktı
Referandum öncesi imamlara silah çeviren PKK şimdi de Kur'an kursu ve öğrenci yurdu kundakladı.


Hakkari'de Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerine ait yurtta ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.
Anayasa referandumu öncesi toplumun kanaat önderleri imamlara silah çeviren ve kaos çıkarmak için elinden geleni ardına koymayan bölücü örgüt PKK şimdi de Kur'an kursu ve öğrenci yurdunu kundakladı. Hakkari'de Biçer Mahallesi'nde hizmet veren Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerine ait Sümbül Öğrenci Yurdunu hedef alan hainler, arefe günü yurda molotofkokteyli attı.

YASADIŞI EYLEM SONRASI KUR'AN KURSU BASKINI
Olay arife günü Hakkari sokaklarında yasadışı gösteri yaptıktan sonra gerçekleştirdi. Sokaklardaki taşları kırıp araçları ateşe veren barış düşmanları, öğrencilerin eğitim görüp dinini öğrendiği kursa saldırmaktan çekinmedi. Ellerindeki molotofkokteylerini kursa fırlatan terör yandaşları kursun yanmasına sebep oldu. Arefe günü olması ve yaz Kur'an kurslarının yeni son bulması büyük bir faciayı önledi. Saldırı sonrası kursta maddi hasar meydana gelirken, can kaybı yaşanmadı.
Bilindiği gibi daha önce de PKK referandumu etkilemek amacıyla Hakkari'de imam Aziz Tan'ı ve Şırnak'ın İdil ilçesinde oturan cami imamı M. Emin Hezer'i şehid etmişti.

BDP DE O KURSU YIKMIŞ
Hakkari'nin BDP'li Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nun da bölücülerce yakılan Sümbül Öğrenci ve Kur'an Kursu'nun 2 katını kaçak olduğu gerekçesi ile yıktığı öğrenildi. Haziran ayında kursu yıkmaya gelen belediye ekipleri duvarları balyozlarla yıkmış. Belediye yetkililerinden ise o dönemde Sümbül Öğrenci Yurdu yetkililerine yapılan yasal uyarılara rağmen inşaatın devam ettirildiğini buna istinaden 4. kat ve teras katı için yıkım kararı alındığını belirtmişler.

Yıkım kararı ardından Fen İşleri Müdürü Maas Özdemir ve İmar İşleri Müdür Vekili Dara Çölemerik yıkılan yurtta incelemelerde bulunmuş.

VAKİT



alinti , habervaktim.com

Şerefsiz sünnetsizler!

Eceli gelen it camii avlusuna .......,

Sonlarinin yakin olduguna isaret olur ins.

rabbim bu insanları ıslah etsin inşaallah


Eceli gelen it camii avlusuna .......,

Sonlarinin yakin olduguna isaret olur ins.


pkk mayına bastı............bir ihvan iki talebe teberruda.arabaları yakılarak.kaçırılmışlardı.(hakkaride).onlardanda haber yok...umarım bırakırlar....hıncımız altında ezilirler.

Eceli gelen it camii avlusuna .......,

Sonlarinin yakin olduguna isaret olur ins.

Allah ıslah etsin bu haysiyetsizleri

PKK kurslardan daha önce çok canlar yaktı hocam,siz kurs yakmasaydı bunların bu kadar kansız olduğunu anlamayacakmıydınız? bakın askerlerimiz şehit olmaya devam ediyor....


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com