Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Denizin ortasından sıcak su çıkıyor!Ama kimse burayla ilgilenmiyor!

Türkiye'nin sıcak su kaplıcaları ile ünlü Çeşme'nin Ilıca bölgesinde denizin ortasından çıkan sıcak suya ilgi gösterilmemesi vatandaşları üzüyor. Birkaç kez gazetelere haber olan bu bölgenin yapımı için belediyeden henüz bir cevap gelmediği bildirildi. Çeşme Belediyesi'nin kaplıcaya önem vermediğini ifade eden vatandaşlar, soyunma kabini ve merdivenlerin hayırsever vatandaşlar tarafından yapıldığını söyledi. Kaplıcaya gelmek için binbir yolu denediklerini belirten bir vatandaş, yolların kırık ve çöken yola tahta kapı sererek gelebildiklerini anlattı. İki yıldır el değmemiş yollarda bin bir güçlükle kaplıcaya ulaşan vatandaşlar bu kez de soyunma kabini ve merdiven problemiyle karşılaşıyorlar.

Bir soyunma kabininin bile bulunmadığını söyleyen bir vatandaş, "Suya inmek için bile bir merdiven yoktu. Merdiveni buraya gelip kaplıcaya giren bir turist yaptırdı. Bir tane taştan merdiven yapmak bu kadar mı zor. Kaç kere haber oldu burası hâla belediye bir şey yapmıyor. Yazıklar olsun. Yolda gelirken çöken bir yere tahta kapı sererek köprü yapmışlar. Tam bir rezalet. Bir gün birinin kolu bacağı kırıldığında bakalım nasıl hesap verecekler. Sıcak suyumuz var ama değeri bilinmiyor. Kimse ilgilenmiyor"
dedi.

İHA

herşey Hükümetten beklenmez..Özel teşebbüs gelişiyor ve zananı gelince dikkate alan biri çıkar

burası TÜRKİYE :'( :'(


burası TÜRKİYE :'( :'(


EVET BURASI TÜRKİYE ve İZZETLİ BİR ÜLKEDİR her türlü işbirlikçiye ve Düzenbaza rağmen..
Türkiyeyi HOR VE HAKİR görenlere sorarım Dünyada en beyendikleri ülke ve ülkeler neresidir ??? Avrupa veya Rusya, Çin ,veya Japonya veya Kore mi ?? onlar Amrikanın sözünün karşısında SES bile çıkaramıyacak kada ZİLLET içindeler...
Avrupa Amrikanın dümeninden hiiiç çıkamamıştır ...
TÜRKİYE ,iRAN iSLAM CUMHURİYETİ, VENEZUELLA,SURİYE gibi ülkeler evet İZZETLİ ülkelerdir...


Güncel Haberler

MollaCami.Com