Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Almanya'da ikinci yangın faciasından dönüldü

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletindeki Aldingen kasabasından dün gece meydana gelen yangın olayının faili yakalanarak gözaltına alındı.





Almanya'da ikinci yangın faciasından dönüldü


Stuttgart şehrinin güneyinde bulunan Aldingen kasabasında Türklerin çoğunlukta olduğu bir binada yangın çıkmış, yangın civardan geçen bir sürücü tarafından fark edilmesiyle can kaybı olmadan atlatılmıştı. Yangının meydana geldiği esnada binada bulunan 10 Türk ve 4 Alman yangından yara almadan kurtulmuştu. Bina ise, oturulmaz hale gelmişti.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Rottweil Savcılığı, yangını çıkardığı belirtilen 53 yaşında bir Almanın gözaltına alındığını açıkladı. Savcılık Sözcüsü Frank Grundke gözaltına alınan şahsın bina sakinlerinden 53 yaşında bir Alman olduğunu ancak, olayın "yabancı düşmanı bir motif içirmediğini" söyledi. Savcılık, gözaltına alınan şahıs dışında başka bir zanlının varlığına dair herhangi bir bilginin de bulunmadığını aktardı.

Öte yandan Alman Haber Ajansı-DPA, gözaltına alınan Almanın daha önce de kundaklama suçundan bir sabıkasının bulunduğunu bildirdi.

nedendir ki bu karmaşa, bu kargaşa :'(

teknolojik buluşlar sayesinde hayatın birçok safhasında geliştiğimiz doğru ve bunun getirisi olarakta rahatlıyoruz buda doğru eee peki sonuç ne?
rahat mı batıyor? :( >:(

Allah akıl fikir versin bu insanlara ya >:(


Güncel Haberler

MollaCami.Com