Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim
HAVUÇLU TOPLAR
MALZEMELER:
Yarım kilo havuç
1 su bardağı şeker
1,5 paket petibör bisküvi
1 çay bardağı su
1 su bardağı fındık veya ceviz
Hindistancevizi
HAZIRLANIŞI: Havuçlar temizlenip rendelenir, 1 çay bardağı su ile 1 su bardağı şeker eklenir, havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirilir. Bisküviler robottan geçirilip un haline getirilir, fındıklar çok küçük olmayacak şekilde robottan geçirilir. Havuçlar derin bir kaba alınır un halindeki bisküviyle karıştırılır. (Havuçlar çok sulanmışsa suyu süzülür) Bu karşıma çekilmiş fındık eklenir ve yoğurulur, ceviz büyüklüğünde toplar yapılır bunlar hindistancevizine bulanır, hamur bitene kadar bu işlem tekrarlanır servis tepsisine dizilir. Afiyet Olsun.
Hadi yiyelim. ;D
Teşekkürler.
teşekkürLer..kürdan takınca da hoş ßir servis oLuyor ;D
Hadi yiyelim. ;D
Teşekkürler.
Teşekkürler :)
ben tşk ederim...
Teşekkürler :)
ben tşk ederim...
Teşekkürler :)
ben tşk ederim...
elinize sağlık teşekkür ederiz.
molla cami mutfağı sayesinde ne aradıysam kolayca bulabilyorum,emeği geçen herkese çk tşkrlr,bu tarifte çok pratik ve hafif , tavsiye edrim,
çok güzel teşekkürler
ben tşk ederim...
elinize sağlık teşekkür ederiz.
Teşekkürler :)