Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Yasin-i Şerif hatmimizin duası


Elhamdülillahi rabbil alemiyn. Vessâlatü vesselamü alâ rasülinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmeiyn.
Vafü annâ vağfirlena verhamnâ ente Mevlana ve ente erhamürrahımin.
Vafü annâ vağfirlena verhamnâ ente Mevlana ve ente ekramül ekramin.
Vafü annâ vağfirlena verhamnâ ente mevlana ente erhamürrahımin.

Ya Rabbelalemin!
İşte günahkâr ellerimizi açarak, senin huzur-i maneviyyene geldik. Bizleri rahmet ve mağfiret kapından Ramazan-ı Şerif hürmetine eli boş çevirme. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, Ya Rabbi !

Allah'ım Biz senin indi mâneviyenden bir rahmet istiyoruz, Ki, o rahmet sebebiyle kalplerimize hidayet ver. O rahmetle dağınıklığımızı toparla,

Ey İnsanları toplayan Allah'ım Ümmeti Muhammedi hidayet nurun üzere cem eyle topla, Ey İnsanları toplayan! Ümmeti Muhammed'in evlâdını hidayet nuruna topla ve son nefes dahil iman nasip eyleye Ya Rabbi !
Allah'ım bize zahiri, Batıni, gizli, aşikar nimet ihsan eyle Ey kavî, dâim, Hay ve Bâki olan Allah'ım

Yâ Rabbi!
Şu okumuş olduğumuz Yasin-i Şerif Hatmimizden hâsıl olan sevabı evvelen bizzât, Hace-i kainât, hulasa-i mevcudat nûr-ul mevcüdât, hakkında, (Levlâke levlâke lemâ halaktü’l-eflâk) şanında ise, Esteıyzübillâh, (Ve mâ erselnâke illâ rahmeten li’l-âlemîn) buyurulan ve el an Medine-i Münevvere’de hayat-i maneviyye ile hayy olan, dertlerimizin dermanı, gönüllerimizin sultanı, başımızın baş tâcı, Sevgili peygamberimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) Efendimiz Hazretlerinin mübarek, mutahher, aziz, lâtif, pâk, ruh-i şeriflerine, hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi!

Hâsıl olan sevabı enbiya-u mürselin, Ehl-i Beyt-i Rasûlillah, Ashab-ı Rasûlillah, tâbiîn, tebe-i tâbiîn, eimme-i müctehidîn, müfessirîn, muhaddisîn, ulema-i âmilîn, suleha-i salihîn ve Silsile-i Sâdât-ı Kiramımızın ruhlarına, ve Hazreti Üstazımızın, ruhlarının makamlarına hediye eyledik vasıl eyle.

Yine bundan hasıl olan sevabı ruhlarımıza, ruhlarımızın makamına, babalarımızın, annelerimizin ve akraba-i taallukatımızın ruhlarına vasıl eyle. Ve bilhassa ümmet-i Muhammed'in hidayetine ve ümmeti Muhammed'in evlâdının hidâyetine vesile kıl! Müminlerin sıkıntılarının kalkmasına nimet-i islamin inkisafina, hidayetden nasibi olanlarin Ankari bir zaman içinde hidayetine vesile eyle

Ya Rabbi
Evlatlarımızı hakkı bilen, Kur’ana uyan, Rasûlünü rehber ve önder tanıyıan, sırat-ı müstakîm üzere yaşıyan, ibadetlerini ihlasla ifâ eden, ahlak-ı hâmideyle muttasıf, mukaddesata sahip çıkan, biz bu fani dünyadan bekâ âlemine göç ettikten sonra bizi hayır dua ile anan ve bizleri Fatihasız ve duasız bırakmıyan evlatlar olmalarını nasip eyle.


Yâ Erhamerrâhımîn! Yaptığımız hatimler yüzü suyu hürmetine ve içinde bulunduğumuz Ramazan-ı Şerif hürmetine Ümmet-i Muhammed'in hasta kullarına acil şifalar, dertli kullarına devalar, borçlu kullarınaedalar ihsan eyle Ya Rabbi!

Ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbim! Gaffar, Settar, Rahman ve Rahim merhametinle ve Ramazan-ı Şerif hürmetine duâlarımızı kabul eyle. Amin Amin Amin

Sübhâne rabbike rabbi'l-izzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'l-mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin...

Amin, amin, amin...

Allah razı olsun.


Amin, amin, amin...

Allah razı olsun.

AMİNN AMİNN ELFÜ ELFİN AMİN

RAHMAN OKUYANLARDAN BAĞIŞLIYANLARDAN
AMİN DİYENLERDEN EBEDEN RAZI OLSUN..


AMİNN AMİNN ELFÜ ELFİN AMİN

RAHMAN OKUYANLARDAN BAĞIŞLIYANLARDAN
AMİN DİYENLERDEN EBEDEN RAZI OLSUN..

Amin Amin
Allah razı olsun


Amin, amin, amin...

Allah razı olsun.


Hatimler

MollaCami.Com