Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


ALMAN MAHKEME SALONUNDA ÖLDÜRÜLEN MISIRLI KADIN

Merve basörtüsü taktigi gerkcesiyle gecen yil agustos ayinda hakaret eden rus asilli alman irkciyi mahkemeye vermis.mahkeme tarafindan 2 bin 800 euro para cezasina carptirilan kisi gecen hafta mahkeme salonunda Merve´yi 18 yerinden bicaklayarak 3 yasindaki oglunun gözleri önünde öldürmüs.üstelik bide 3 AYLIK hamileymis Merve.olay esnasinda almanyada akademik calisma yapan Merve´nin esi Dr.Ulvi Ali Ukkaz ,esini korumaya calisirken 3 yerinden bicaklanmis ve alman polisi tarafindan bacagindan vurularak komalik olmus.ve bu olayi bimüddet basindan gizlemisler,ta ki ceneza misira gidene kadar...

>:(
yazıklar olsun ...
TR ye laf atıyoruz ama ........

bunlar her zaman oluyor

türkiyedeki basında vatan millet şuuru yok. sadece reyting var. tr de olsa yer yerinden oynatırlardı. ancak basın herşeyden önce VATAN şuuruna sahip olmalı. milli çıkarları gözetmeli. italyan gelin olayında aylarca haber ettiler. halbuki dile bile almamaları gerekirdi.

Almanya ibret olsun...

gerçekten bu konuda haklısınız pirireis kardeşim. bir an kendime soruyorum bu kanalların reyting isteme hakkı var ama raytingi nerden elde edeceklerine kamu oyu karar veriyor. bence gündemi belirlemek gerçekten biraz da kamu oyunun nefsine kalıyor. bizler izlediğimiz kanallara okuduğumuz kanallara dikkat etmeliyiz. hangi haberin gerçekten reytingleri hakettiğine de gerçekten karar veren bizleriz. rabbim sonumuzu hayır etsin inşaallah, bizleri içinde bulunduğumuz derin uykudan uyandırsın.


Güncel Haberler

MollaCami.Com