Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Vakit yüzünden başı dertte!

Vakit yüzünden başı dertte!

Okuma yazması yok yazarlıktan dava açıldı

Halil Cömert’e Ergenekon sanığı Prof. Haberal ile ilgili Vakit Gazetesi’ndeki bir haber nedeniyle dava açıldı. Ancak Haberal’ın avukatı sanığı rehberden bulunca olan oldu.

Vakit Gazetesi’nin 2 Ocak 2009 tarihli sayısında “Ergenekoncuları savunan Haberal, prim yüzsüzü çıktı” başlıklı bir haber yer aldı. Halil Cömert imzalı haberde Başkent Üniversitesi rektörlüğü yapan Prof. Mehmet Haberal’ın 886 bin TL vergi borcu bulunduğu iddia edildi. Haberin ardından Haberal’ın avukatı Belgin Özersin, gerçek Halil Cömert’e gazeteden ulaşamayınca rehberden Vakit Gazetesi’nin bulunduğu Bağcılar’da 66 yaşındaki Cömert’in telefonuna ulaştı. Özersin, vatandaşın kimlik bilgilerini öğrendi. Adresini alarak evrak göndereceğini söyledi. Okuma yazma bilmediğini söylemesine rağmen Cömert, Özersin’in verdiği bilgiler sebebiyle 20 bin liralık tazminat davası açıldı. Bu arada Vakit Gazetesinde Halil Cömert isminin müstear olarak kullanıldığı, gerçekte bu isimde birinin çalışmadığı ortaya çıktı. Neye uğradığını şaşıran Halil Cömert, soluğu Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’nda aldı. Cömert, müraacat savcılığına şikâyet dilekçesi verirken adını yazamayınca görevli memurlardan yardım aldı.

[right]Vatan
18.06.2009
[/right]

Sakız gibi uzayıp hiç bir şey elde edilmeyen ergenekon davasının masum vatandaşa nasıl dokunacağını merak etmişimdir hep. Cevabım çok çabuk geldi. Yazık adamcağıza :-\

Haber için teşekkürler Kardelen :P

Sen yorumcu adına teşekkür ediyorsun ben de Kardelen adına rica edeyim bari ;)


Sen yorumcu adına teşekkür ediyorsun ben de Kardelen adına rica edeyim bari ;)


Teşekkür ederiz efendim. Her iki Kardelen adına :D

Henüz sonuclanmamis hukuki bir sürec var.

Ins. bu sürecin sonunda Türkiyenin istikbali hakkinda olumlu neticeler elde edilecek.

Bir kanser hastasinin tedavisi uzun ve mesekkatlidir.
Kanser hücresini teshis etmek...onunla mücadele yöntemlerini arastirmak ve olumlu sonuc elde edebilmek icin sabir ve kararliliga gerek duyulur.

Türk milletinin icine bir kanser hücresi gibi yerlesmis bu mihraklari tamamen yok edebilmek icin gerekli sabri gösterelim lütfen.

Henüz bitmemis bir sürecten, hic bir sey elde edilmemis gibi konusmak luzumsuzdur.
Su haliyle bile bu hukuki davadan Türk milleti cok sey elde etmistir...
Sonuclarida hayirli olacak ins.

Bekleyelim Mevlam neyler...
neylerse elbet güzel eyler.


Sonuclarida hayirli olacak ins.


Umudumuz, dileğimiz, temennimiz, dualarımız... hepsi bu yönde. İnşaallah :)

Bekleyelim Mevlam neyler...
neylerse elbet güzel eyler.


Elbetteki O'ndan (c.c.) gelen her şey güzel. Bunda şüphemiz yok. Zaten işleri olmaza sürükleyen, kötü kılan bizleriz. İnşaallah düzeleceği, düzeldiği günleride görürüz tez zamanda :)


Güncel Haberler

MollaCami.Com