Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


FENERBAHÇE'MİZ BAYAN VOLEYBOLUNDA ŞAMPİYON

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi'nde Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. Takımımız Eczacıbaşı Zentiva'yı seride 3-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaştı.

Final serisinin 4. maçı Eczacıbaşı Zentiva'nın sahasında oynandı. İlk seti 17-25 kazanan takımımız, ikinci seti 25-23 kaybetti. Büyük çekişmeye sahne olan üçüncü seti 14-25 önde tamamlayan takımımız dördüncü seti de 19-25 kazandı. Bu setin ardından takımımız maçı ve seriyi 3-1'lik sonuçla tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı.

İki ekip arasındaki final serisinin ilk maçını 3-2 kazanan Fenerbahçe Acıbadem, ikinci maçta rakibine 3-0 yenilip, üçüncü maçı da 3-1'lik skorla geçmişti.

Takımımız şampiyonluğu elde ettiği karşılaşmada Oksana, Seda, Eda, Anja, Marina, Çiğdem, libero Valeriya (Necla, Merve) ile mücadele etti.

Sezonun enleri de bu karşılaşma sonrasında belli oldu. Takımımızdan Oksana en iyi pasör, Seda ise en değerli oyuncu seçildi.

Takımımızın şampiyonluk karşılaşmasını çok sayıda taraftarımızın yanı sıra Asbaşkanlarımızdan Ali Koç, Murat Özaydınlı, Voleybol Şubesi'nden sorumlu yöneticimiz Hakan Dinçay ve Acıbadem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da izledi.
ECZACIBAŞI ZENTİVA: 1 - FENERBAHÇE ACIBADEM: 3

Salon: Eczacıbaşı
Hakemler: Aziz Yener , Ebru Meriçkan
Eczacıbaşı Zentiva: Gökçen , Nancy , Mirka , Vesna , Naz , Esra (Gülden , Merve , Tracy , Seda )
Fenerbahçe Acıbadem: Oksana , Marina , Çiğdem , Anja , Eda , Seda (Korotenko , Merve , Necla )
Setler: 17-25, 25-23, 14-25, 19-25
Süre: 104 dakika (25, 28, 24, 27)


Spor Haberleri

MollaCami.Com