Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Şeker yardımını istemedi canından oldu

Adana'da bir genç, verdiği toz şekeri kabul etmediği gerekçesiyle tartıştığı 76 yaşındaki vatandaşı bıçaklayarak öldürdü.


Alınan bilgiye göre, Şehit Duran Mahallesi 2 Sokak'ta oturan Ali Kuruçay (76), aynı sokakta oturan Şahin Can T'nin (26) evlerine getirdiği bir kilo toz şekeri kabul etmeyerek geri gönderdi.

Ali Kuruçay, 15 yaşındaki oğluna da uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdüğü Şahin Can T. (26) ile görüşmemesini istedi. Kısa süreli tartışmanın ardından evine dönen Şahin Can T, uyuşturucu madde aldıktan sonra tekrar Kuruçay'ın evine gitti.

Burada çıkan tartışma sonucu Şahin Can T, yaşlı adamı kasığından bıçakla yaraladıktan sonra evine döndü.

Bu arada, yaralı olarak peşinden geldiğini gördüğü yaşlı adama olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesini engellediği belirtilen Şahin Can T. polis tarafından gözaltına alındı.

Aşırı kan kaybeden Kuruçay, ambulansla kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının ifadesinde, ''Oğlunu sürekli benimle görüşmemesi için tehdit ediyordu. Bu adamın hiç bir geliri yok. Ben de yardım olsun diye evlerine şeker götürdüm. Şekeri alıp yüzüme fırlattı. 'Senden hiçbir şey istemiyorum. Senin verdiğin şekere ihtiyacım yok. Benden de oğlumdan da uzak dur' dedi ve hakaret etmeye başladı. Yaptığım iyiliğe karşı böyle bir davranışı hazmedemedim'' dediği öğrenildi.

şu haberi okumamış olmayı dilerdim :'(

bir insan öldürmek bu kadar basitmi yaaaa :-X

ne oluyor bu insanlığa ne kadar basit meseleler için insanlar öldürülüyor ???

cepni kardeşime katılıyorum keşke bu olay olmasaydıda bizde bu haberi okumasaydık ::)


Güncel Haberler

MollaCami.Com