Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü

YENİ ŞAFAK İNTERNET
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düştüğü öğrenildi.

Kazada 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Yazıcıoğlu'nun yaralı olduğu öğrenildi.


Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen mitingte, Yazıcıoğlu ilk kez bir mitinge helikopter kiralayarak geldiklerini açıklamıştı.


Düşen helikopter için Sağlık Bakanlığı hava ambulans yola çıktı.


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Çardak beldesi yakınlarında düştüğü bildirildi.


Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Kadir Çetinkara, yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan özel helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Çardak beldesi yakınlarında düştüğünün belirlendiğini söyledi.



BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, helikopter kazasında yaralanan Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını söyledi.





BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopterin iniş sırasında düştüğü haberi Sivas'ta büyük üzüntüye yol açtı.


Olayı duyduktan sonra BBP Sivas İl Teşkilatına akın eden partililer, televizyondan haberleri takip etti. Yaralıların durumu hakkında telefonla bilgi almaya çalışan partililerin üzüntülü oldukları görüldü.


Parti yöneticilerinden Nevzat Yanmaz, henüz net bir bilgiye ulaşamadıklarını, üzüntü içerisinde olduklarını belirtti. Partiye gelen Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu da gözyaşlarını tutamadı.


Haberi alan çok sayıda partili, Kahramanmaraş ve Yozgat'a gitmek üzere yola çıktı.

sabah 8 ekadar haber yoktu.cenabı hak yar ve yardımcısı olsun.çoluk çocuğuna sevenlerine bağışlasın.

Rabbim mağfiret buyursun...ailesine..milletine bağışlasın..

Haberi duyunca çok üzüldüm...Muhsin Yazıcıoğlu üslup ve birikimi, duruş ve misyonu ile takdire şayan bir siyasetçi...Şu saat itibari ile hala ulaşılamadı...Rabb'im yar ve yardımcıları olsun....Ailesine,dava arkadaşlarına ve sevenlerine bağışlasın inşaallah...

siyasetin temiz yüzlerinden olan muhsin yazığlu inşALLAH sağsalim bulunur

inşallah bulunur karlı sisli ve yırtıcı hayvanların var oldugu o bölgede bulunmaları ancak duayla olur kardeşlerim

facebook da bir güzel paylaşım buldum. paylaşamadım. Ama süper delillerle helikopterin düşürüldüğünü yazıyordu. Okuyunca yüzde yüz düşürüldüğüne inandım. Neden mi acaba neden bu araya kişi şarjı bitiyoduda diğerlerinin telefonlarını almadı ? ve 112 deki kız nasıl beş kişi olduklarını bildi ?

daha neler neler allahım şu derin devlet adındaki kafirleri ne olur helak et yarab kaldır başlarını ortadan yarab geberip gitsinler yarab.


Güncel Haberler

MollaCami.Com