Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Gaziantep'te Kaza 14 Ölü

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi yakınlarında meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 14 kişi yaşamını yitirdi, 37 kişi de yaralandı. 2 kazanın da yolun yağış nedeniyle kaygan olması ve hatalı sollamadan kaynaklandığı belirtildi.

İlk kaza, Gaziantep- Nizip Karayolu’nun 25'inci kilometresinde saat 11.00'de meydana geldi. Şanlıurfa'dan Gaziantep yönüne giden 41 yaşındaki Mehmet Ali Zorkuşçu yönetimindeki 63 LP 019 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 36 yaşındaki Hasan Doğan yönetimindeki 27 J 0786 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Ali Zorkuşçu ve minibüs şoförü Hasan Doğan'ın yanısıra, 27 yaşındaki Ali Çakmak, 32 yaşındaki Ahmet Doğan ve 34 yaşındaki Bülent Ayna yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Fuat Güçlü, Mustafa Yavuz, Şemsi Başkurt, Zahide Başkurt, İbrahim Yıldız, Celal Başkurt, Mustafa Doğan, İbrahim Öngür, Fatma Öngür ve Doğan Samur, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İkinci kaza ise ilk kazadan yarım saat sonra Gaziantep- Şanlıurfa Karayolu'nun 65'inci kilometresindeki Nizip- Birecik arasında oldu. Gaziantep'ten Diyarbakır yönüne giden Yeni Diyarbakır firmasına ait 21 FS 995 plakalı otobüs ile karşı yönden gelen 27 K 6145 plakalı minibüs çarpıştı. Minibüsün ortadan ikiye bölündüğü, otobüsün ise şarampole yuvarlandığı bu kazada ise minibüs şoförü 46 yaşındaki Fevzi Delen, 12 yaşındaki Şahin Delen ve 18 yaşındaki Mehmet Yılmazsoy ile isimleri henüz belirlenemeyen 6 kişi daha yaşamını yitirdi. Erhan Yalçınsoy, Sultan Yalçınsoy, İbrahim Halil Yalçın, Tarık Sevinç, Habip Sever, Döndü Yalçınsoy, Abdullah Sarıbaş, Cevdet Yakar, Hasan Çınarlı, Güney Can, Reşat Uçmak, Adem Germez, Ali Yalçınsoy, Fatma Birkan, Perizade Kaba, Aysel Bahadır, Ayhan Yalçınsoy, Bayram Ömeroğlu, Aysel Elbahadır, Zeydi Elbahadır, Ayten Kaya, İlyas Turgay, Demhat Türker, Avni Deniz, Yelda Zeyrek, Cahit Tutlu ve Nidras Hassan yaralandı. Yaralılar, Gaziantep, Nizip ve Birecik'teki hastanelerde tedavi altına alındı.

Her iki kazanın, yolun yağış nedeniyle kaygan olması ve hatalı sollamadan kaynaklandığı belirtilirken, otobüs kazasında yaşamını yitiren ve Nizip Devlet Hastanesi'ne götürülen 6 kişinin üzerlerinden kimlik bilgilerini gösterir belge çıkmadığı ve bunların ailelerine teşhis ettirilerek kimlik tesbiti yapılacağı açıklandı. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

habertakimi.com

allah ölenlere rahmet kalanlarınada sabır versin çok üzüldük maalesef gaziantep nizip yolundaki kaza haberlerine kulağımız aşina orda iki yol vardır eski yol ve otoban ama malesef genellik eski yolu tercih ettiğinden bu gibi kaza haberlerini duyuyoruz içimiz acıyor allah rahmet etsin :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Yetti bu Nizip yolundaki kazalar.Orda çıkan kazaların haddi hesabı yok. :'( :'( :'(

Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Rabbim yakınlarına da sabr-ı cemil ihsan eylesin. :'(

Haber için teşekkürler.

allah rahmet eylesin. takdiiri ilaahi neyse o olacaktır. innaa lillaah ve inaa ileyhi raaciuun.


Yetti bu Nizip yolundaki kazalar.Orda çıkan kazaların haddi hesabı yok. :'( :'( :'(

Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Rabbim yakınlarına da sabr-ı cemil ihsan eylesin. :'(

Haber için teşekkürler.


Güncel Haberler

MollaCami.Com