Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


e-mail Adresi

e-mail Adresi
.

Adam üzülerek, bilgisayarının, ve dolayısı ile e-mail adresinin olmadığını söyler. Görevli ona;


“Bak dostum bu zamanda e-mail adresi olmayan biri Microsoft için yok demektir. Senin e-mail adresin yok. Dolayısıyla sen bizim için yoksun. Üzgünüm” der.


Adam umutsuzca, ne yapacağını bilmeden, cebinde ki son parası olan 10 dolar ile oradan ayrılır.


Elleri cebinde yürürken, yol üzerinde bir market görür ve aklına hiç de fena sayılamayacak bir fikir gelir. Markete girer ve 10 kiloluk bir kasa domates alır. Kapı kapı dolaşarak, 2 saat içerisinde hepsini satarak sermayesini ikiye katlar. Bu işi birkaç kez daha devam ettirir. Akşam eve döndüğünde cebinde tam 60 doları vardır. Bu şekilde yaşayabileceğini anlar, her sabah erkenden kalkar ve akşam geç saatlere kadar çalışır, parası hergün artmaktadır. Az bir zaman sonra, bir el arabası alır, derken bunu bir kamyonla değiştirir ve bir süre sonra, onlarca araçtan oluşan bir nakliye şirketi sahibidir.


Aradan 5 sene geçer, adamımız Birleşik Devletlerin en büyük gıda nakliye şirketlerinden bir tanesinin sahibidir artık. Günün birinde hayat sigortası yaptırmaya karar verir.


Bir sigorta şirketini arar, sigortacı, teklifi gönderebilmek için e-mail adresini ister. Adam e-mail adresinin olmadığını söyler "Şaşırtıcı, der sigortacı, e-mail'iniz yok ve bu şirketi kurabildiniz, düşünün, ya bir de e-mail adresiniz olsaydı.."


Adam düşünür ve şu cevabı verir:


– Microsoft'ta temizlikçi olurdum!!

:) güzeldi eilinize sağlık..


:) güzeldi eilinize sağlık..


:) güzeldi eilinize sağlık..

:))

Teşekkürler.

::)

RIZIK İŞTE...

:):)

çok güzelmiş eline saglık


çok güzelmiş eline saglık

EMEĞİNİZE SAĞLIK


çok güzelmiş eline saglık


Başarı Hikayeleri

MollaCami.Com