Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Meteoroloji'den uyarı!

Meteoroloji'den uyarı!

Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin batısı ile Sivas çevresinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan "Meteorolojik Uyarı"da, bugün kuzey, iç ve doğu kesimlerde aralıklarla görülecek yağışların, Doğu Akdeniz (Adana, Osmaniye, Mersin, Hatay ve Kahramanmaraş), Güneydoğu Anadolu’nun batısı (Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa ve Diyarbakır) ile Doğu Anadolu’nun batısı (Bingöl, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Malatya) ve Sivas çevrelerinde kuvvetli olmak üzere Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde beklendiği bildirildi.

Yağışların, Doğu Anadolu’nun batısı ile Sivas çevresinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmasının beklendiği kaydedildi.

Uyarıda, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

TRAKYA’DA HAFİF KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Trakya’da hafif kar yağışı etkili oluyor.

AA muhabirinin Edirne Meteoroloji Müdürlüğünden edindiği bilgiye göre, hafif kar yağışı görülen kentte öğleden sonra çok bulutlu hava etkili olacak.

Hava sıcaklığının ise 1,5 derece olduğunu ifade eden yetkililer, yarın sıcaklığın eksi 3-6 derece, pazartesi günü ise eksi 1-9 derece arasında olacağını söylediler.

Yetkililer, hava sıcaklığının artacağını belirterek, çarşamba günü sıcaklığın 16 dereceye ulaşacağını bildirdi.

Karayolları yetkilileri, Edirne-Havsa ilçesi yolunda da hafif kar yağışının etkili olduğunu, TEM Otoyolu’nda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını, şu anda kapalı bir yolun bulunmadığını belirtti.

Kırklareli’nde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oluyor.

Karayolları 15. Şube Şefliğine bağlı 2 ekip, Demirköy ilçesi ile Dereköy Sınır Kapısı yolunda tuzlama çalışmasını sürdürüyor. İl Özel İdaresi ekipleri ise yaşanacak olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor.

Kar yağışının akşam saatlerinde kentte etkisini yitireceğini ifade eden Kırklareli Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığının eksi 1 dereceye kadar düşeceğini, yarından itibaren ise çok bulutlu havanın olacağını söyledi.

Çok bulutlu bir havanın etkili olduğu Tekirdağ’da ise hava sıcaklığı 3 derece. Kar ve yağmur yağışının beklenmediğini, kentte, hava sıcaklığının artarak devam edeceği kaydedildi.

Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli yağış bekleniyormuş da bizim ne kar, ne yağmur yüzü gördüğümüz var... ::)
Rahmet damlacıkları olan yağmur yüzü gördüğümüz güne şükür ediyoruz. :)
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğüne duyrulur iyi tahminler yapın efendim. :D

Haber için teşekkürler Kardelen...


Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğüne duyrulur iyi tahminler yapın efendim. :D


Evet yaaa :D
Buralarda da ne kar ne de yağmur. Yüzünü görmediğimiz gibi sesini de duymuyoruz :P :)

Önümüzdeki hafta da bahar havası yaşanacağını söylüyor bu meteorologlar yahu :-\


Güncel Haberler

MollaCami.Com