Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Obama'ya Türk Danışman

Obama'ya Türk Danışman

Avrupa ve dünyanın çeşitli ülkelerinde "Riccon" adıyla tanınan beden dili ve iletişim uzmanı İlhan Doğan, Barack Obama'nın kültürlerarası iletişim danışmanlığını yapacak…

Geliştirdiği beden dili tekniğiyle İsviçre ve Avrupalı birçok yönetici, sanatçı ve siyasetçiye iletişim dersleri sunan, George Clooney gibi sanatçılara eğitim veren İlhan Doğan, Obama'ya danışmanlık yapacağını kaydetti.

ABD Dış Politika Danışmanlar Kurulu'nun yüzde 80'nin Amerikalı ve yüzde 20'nin İsviçre, Çin ve Güney Afrikalı üyelerden oluştuğunu söyleyen Doğan, kendisinin bu görevde tek Türk ve Müslüman asıllı kültürlerarası iletişim danışmanı olduğunu açıkladı. Bu görevi her iki yıl da bir yeni anlaşma ile dört yıl boyunca yürütecek olan Dogan, yazıları istek üzerine yazılı ve gizli olarak gönderecek.

Üç ayda bir ABD’ye gidecek...

Yaptığının politik anlamda Obama hükümetinin icraatları ile hiçbir bağlantısının olmayacağını altını çizen İlhan Doğan, "Bu projede benim görevim sadece işimi düzgün yapmak olacak" dedi. Üç ayda bir Amerika'ya gidecek olan Doğan, kültürlerarası danışmanlık misyonunun büyük bir bölümünü saha calışmalarında geçireceğini söyledi.

Kendisinin bu göreve seçilmesinde uluslararası eğitim çalışmalarının önemli katkısı olduğunu belirten Riccon, “Bu göreve seçilmek benim için sürpriz oldu” dedi.

Yardım projelerinde görev aldı
Riccon İlhan Doğan "sözsüz iletişimde" başarılı olduğu kadar başta Afrika ülkeleri olmak üzere Rusya, Romanya ve Bulgaristan'da UNICEF ve Kızılhaç önderliğinde gerçekleşen birçok yardım projelerini başarıyla üstlendi.

Afrika'da yaptığı eğitim seferberliği çalışmalarıyla Lüksemburg, İsviçre ve Güney Afrika'da "Yılın Adamı" ödüllerine layık görüldü. Türkiye'de ise kimsesiz ve sokak çocukları adına yardım projelerini yürütüyor.

[right]Kaynak Cihan[/right]

türk ve müslüman asıllı........MÜSLÜMAN asıllı anlamadım,aslından KOPMUŞMU,yada aslına dönecekmi...neyse hayırlısı.


türk ve müslüman asıllı........MÜSLÜMAN asıllı anlamadım,aslından KOPMUŞMU,yada aslına dönecekmi...neyse hayırlısı.


Türklükle yakından uzaktan alakası yok, babası Müslüman asıllı; yalnız sadece isim olarak Müslüman, dinine bağlı biri değilmiş.
Zaten Barak'ın annesi babası O iki yaşındayken boşanmışlar ve annesinde kalarak O'nun dinine göre yetişmiş.
Kişi kendi iradesiyle dilediği dini seçer, eğer Müslüman olmuş olsaydı madden farklı bir dinde göründese de kalben Müslümanlığa özel bir ilgisi olurdu ama Filistin olaylarında gördüğümüz üzere en ufak şekilde sesini çıkarmayarak bu katliama sessiz kalmıştır.Müslüman dinine ne olursa olsun sahip çıkar bunu göğsünü gere gere söylerdi.Söylemediğine göre adını Müslüman çıkartamayız, çıkarmamalıyız...

Türk danışmanın seçilme hususuna gelince; Ermeni soykırımı meselesinde umarım lehimizde bir netice ortaya çıkar. ::) (Hiç sanmıyorum ama ümit işte :( ))
Ermeniler Obama'nın yemin töreninde yine Ermeni soykırımını kabul etmesi için ayaklanmışlardı bu konuda çok endişelerim var; neyse bakalım zaman ne gösterek. :(

ZAMAN NE GÖSTERECEK BİLEMEYİZ...kadir mısıroğlundan dinlemiştim..amerika yahudileri özellikle bir zenciyi aday gösterdiler.buşh un oylarını yükseltip iktidar yapabilmek için ,,OYUNLARI tutmadı BUŞH yüde 25 lere düşen oyunu,45 lere çıkardı ama yetmedi....dedi.............anladığım kadarıyla yahudiler bir kuyu kazdılar ,kendileri düşecek.acizane

şu kritik süreçte ...dilerim ki..atanan her bir birey,başta filistin halkı olmak üzere bütün dünya insanları için hayırlar getirir.


Güncel Haberler

MollaCami.Com