Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Suudi müftü: Gösteri yapmayın para verin

Suudi Arabistan müftüsü Şeyh Abdülaziz bin El Şeyh, İsrail'in Gazze'ye yönelik harekatını protesto etmek için düzenlenen gösterileri faydasız bulduğunu belirterek, Arap ve Müslümanları ''Filistinlilere bağış yapmaya'' çağırdı.

Suudi Arabistan en üst düzey dini yetkilisi olan Müftü El Şeyh, Okaz gazetesine yaptığı açıklamada, ''Kalabalıklar bir şey kazandırmıyor. Gösterilerin anlamı yok'' ifadesini kullandı.

Bağış yapmanın ve yardım göndermenin yararlı eylemler olduğunu belirten Müftü El Şeyh, ''kalabalıkların ve gösterilerde çıkan gürültünün yararsız olduğunu'' savundu ve Suudileri Filistinli kardeşlerine yardım etmeye çağırdı.


AA

Değerli suudiArabistan müftüsüne hassasiyeti için teşekkür ederiz.Ancak benim toplayacağım para herhalde kralın ihtiyacını giderdiği,(giderdiği nefsani ihtiyacı mı yoksa def'i hacet mi ayrı mevzu) Türkiye'ye gelirken yanında getirdiği altından yapılmış tuvalet kadar etmez.

Bizim de ricamız bozdursun katkıda bulunsun...

:)

Ben de mi yanlış anladım bilmem

''Kalabalıklar bir şey kazandırmıyor. Gösterilerin anlamı yok''


Bu ne demek ::)
Yanlarında olduğumuzu göstermemizin faydası yok mu yani?

mesaj gayet açık......uyumaya devam...ABD istedi onlarda açıkladı......YA UYANIRSA BU MİLLET....korkuları ümmeti muhammedin uyanmasıdır....ama bunu engelleyecek hiç bir güç yoktur.CENABI HAK kın muradı uyanmaksa uyanacağız...acizane

Meydanlarda toplanıp kuru kuru bayrak sallamak yerine mesela saatlerce dua ve niyazda bulunulabilir diye düşünüyorum.


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com