Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


bende varim?

Almanya'nın en büyük alışveriş mağazaları LIDL ve ALDI'nın İsrail'e yardım yapacağı haberi ülkede bomba etkisi yaptı.



Günün tüm satışlarından elde edecekleri parayı İsrail'e gönderecekleri bildirilen LIDL ve ALDI, Müslümanlarca protesto edildi. LIDL ve ALDI'nın bu kararı üzerine, Almanya'daki Müslümanlar ülke genelinde bu iki mağazadan alışveriş yapmama kararı aldı.

BÜYÜK DARBE ALDI

Müslümanların protestosuyla karşılaşan ALDI ve LIDL'nin darbe aldığı belirtilirken, Müslümanların ülke genelinde İsrail'e yardım yapan diğer kuruluşlardan da alışveriş yapılmaması için kampanyalar düzenlemesi bekleniyor.

Katılan kardeşlerimizin duyarlılığı ve hassasiyetleri için buralardan selamımızı gönderip duada bulunuyoruz ..

Bu ayki aliş verişimizde daha itinalı davrandık.........

Gurbetçi yakınlarımızdan sıkça duyduğumuz isimlerdi bu alışveriş yerleri. Böyle bir protesto takdire şayan. Helal olsun Müslüman kardeşlerimize :)

haberi okuyunca inanmak istemiyor insan.cunki malesef daha bu gun alisveris yaptim lidl den.dolayisi ile icim rahat etmedi ve insan inanmak istemiyor ama ates olmayan yerden duman cikmazmis.biraz google de dolastim.aldi nin aciklamasi var biz boyle bir yardim yapmadik diye.insan onunda dogru olup olmadigina inanamiyor
ya gunumuz dunyasinda hersey olabilir ve hersey beklenir.

ve birde hangi birine dikkat edeceksin.onun icin burda yasamak cok zor ve bu ko9nulardan dolayi ozellikle burada yasamak tan memnun deyilim.yillardir alisverisi buralardan yapiyoruz.ALLAH AF ETSIN BIZI

real suan dan irtibaren aldi ldil den alisverisi kestim plus var peni var

zararın neresinden dönülürse kardır....

bundan sonra daha dikkatli olmak lazım...


Güncel Haberler

MollaCami.Com