Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


"Ey müslüman! Arkamda bir yahudi var, gel onu öldür!"



Ebû Hüreyre'den(r.a) rivayet edildiğine göre Resûlullah(s.a.v) şöyle buyurdu: “Müslümanlarla yahudiler çarpışmadıkça kıyamet kopmayacaktır. Yahudi taşın, ağacın arkasına saklanacak, bunun üzerine o taş, o ağaç yahudiyi kovalayan kimseye, ‘Ey müslüman! Arkamda bir yahudi var, gel onu öldür!’ diyecek. Yalnız garkad ağacı bir şey söylemeyecek; çünkü o yahudilerin ağaçlarındandır.”

[right]Buhârî, Cihâd 94, Menâkıb 25; Müslim, Fiten 82 [/right]

"Efendimiz’in bu hadisinde yahudilerin tükenişi, dikkat çekici bir misalle anlatılmaktadır. Şayet bu savaşta bir yahudi müslümanların silâhından canını kurtarıp bir taşın veya ağacın arkasına saklanacak olsa, o taş, o ağaç dile gelip konuşacak ve yahudiyi kovalayan mücâhide, aradığı kişinin kendi arkasına saklandığını haber verecektir. Ağaçların, taşların gerçekten dile gelip konuşması hâdisesi ise kıyamet yaklaştığı zaman olacaktır. Demekki o zamana kadar yahudi-müslüman mücadelesi devam edip gidecektir.
Garkad Filistin taraflarında çokça yetişen dikenli bir ağaç türü, bir cins çalılıktır. Arabistan’ın başka bölgelerinde de yetişmektedir. Medine’deki Bakî‘ Mezarlığı (Cennetü’l-Bakî‘) vaktiyle garkad denilen çalılıkla kaplı idi."



Selam sana Ey Taş
Selam Olsun sana Ey Ağaç
Selam sana Ey Şerefli Gün
Selam sana O Günki Şerefli İnsan
Allahım bizleri Taşların, Ağaçların dile geleceği, yahudinin sonunun geldiğini göreceğimiz o Mubarek günlere kavuştur..Bizler göremezsek bile, Bizlerin devamı olan şerefli, İmanlı neslimize kavuştur, nasib et..
Rabbimiz, Filsitinde katledilen Mü'min kardeşlerimize güç kuvvet nasib eyle, bugünlerde ellerindeki "taş" parçarlarını yarınlarda Yahudiyi İhbar edecek O Şerefli taşlardan nasiplendir..
Ey Taş , Ey Ağaç
Dile gelin Ne olursunuz!

Görmüyor musunuz Yahudinin Zulmünü?
Bundan daha ağır zulümüdemi var?!
"Ey müslüman arkamda bir yahudi var gel onu Öldür"

Sesinin olacağı güne Selam Olsun
Ey Taş!! Ey ağaç!! Selam olsun sizlere
Ey Kutlu günün Mücahidleri, Şehidleri, Mazlumları
Selam Sizlere

Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah :'(


Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah :'(


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com