Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bembeyaz duran çamaşırlarınız

Şu an piyasa da en kaliteli ve pahalı olan hangi detejandır: ARİEL ŞARON pardon ARİEL MATİK. Adamlara helal olsun eli en kanlı katilin adını deterjan markası olarak herkesin çamaşırlarının içerisine soktular.

Elde ettikleri gelirlerle de bugün Irak'ta, Filistin de, Lübnan da yarın Suriye de, İran da belki bir kaç sene sonrada bize sıkılacak kurşunları veriyoruz İsrail askerine.

Mis gibi kokan çamaşırlarınızı iyi koklayın lütfen. Filistin de katledilen bebelerin ten kokusu kan kokusu karışıktır. Depremlerde sellerde can verenlerin kokularıda vardır o kokunun içerisinde.

Bembeyaz duran çamaşırlarınıza da dikkatlice bakın lütfen. Filistin de Lübnan da ALLAH'IN lanetlediği toplumun katlettiği insanların kan renginide, görürsünüz. Zerrelerin hesabına dönecek olursak bu sentetik ürünleri kullanmanın da bir hesabı vardır. Kimin nereye ne kadar sıkıntı çektirdiği nelere sebebiyet verdiği "zerre miskal hayrın zerre miskal şerrin" hesabının verileceği bir ahiret gününe doğru gidiyoruz.

Allah razı olsun....

bu konuyu çok güzel paylaşmışsın emeğine sağlık


bu konuyu çok güzel paylaşmışsın emeğine sağlık


Allah razı olsun....

Sizden de Allah razı olsun!
Yüreğinize sağlık kardeşlerim. ;)

ben bunu dört beş yıl önce duymuştum ogünden beri kullanmıyorum daha öncede kullandığım için hep kendimi kötü hissediyorum :(
hatırlattığınız için teşekkürler :)

Kardeşim bir kaç yıl önce bize broşür dağıtmışlardı, bu konularla ilgili elime geçti. Bilmeyen kardeşlerim öğrensin diye burda paylaştım.

Ben teşekkkür ederim, karasevdam kardeşim. ;)

takdirlikdi...

Teşekkür ederim, sizin paylaşımlarınız da hep taktirlik oluyor canım kardeşim. :)


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com