Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Cami yangınlarında şüpheler artıyor.



İstanbul'un Anadolu yakasında yanan cami sayısı dörte çıktı. Kadıköy'de ikinci bir camide daha yangın çıktı. Görgü tanıklarının camiden bazı şahısların kaçarak uzaklaştığını söylemesi, yangınlardaki kundaklama şüphesini artırıyor.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Küçükbakkalköy Merkez Camii'nde yangın çıktı. Yangın, vatandaşlar tarafından büyümeden söndürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri, camide inceleme yaptı.


Cami derneği başkanı Nurettin Şiranlı, elinde poşet olan bir kişinin camiye geldiğini söyledi. Şahsın camiden ayrılmasından 2 dakika sonra yangın çıktığını belirten Şiranlı, "Hemen yangını söndürmek için camiye koştuk. Burada başka türlü yangının çıkması mümkün değil, kundaklama olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.


Sabah saatlerinde Samandıra'da iki caminin yanmasının ardından akşam saatlerinde de Kadıköy'de iki camide yangın çıktı. Bir günde 4 camide çıkan yangınla ilgili polisin araştırması sürüyor
cihan haber

Çok üzücü bir haber.
İnsanlar neden Allahın evlerine bu şekilde saldırıda bulunuyorlar,kalplerinde zerre miktarı iman yok mu?
Rabbim hidayet nasip etsin böyle insanlara.
Haber için teşekkürler.

Art niyetli olan insanlar bu şekilde davranarak ellerine hiçbirşey geçiremeyecekler unutmasınlarki Rabbim hemen hiddet göstermez tövbe etmeleri için müddet verir.
Gerçekten üzücü bir haber paylaşımın için teşekkürler sevgili kardeşim.

niyetleri her ne ise çıkar yakında kokusu


niyetleri her ne ise çıkar yakında kokusu


aynen katılıyorum ya bi tür provakasyon da olabilir gayrimüslim işi de olabilir yada müslümanım deyip islamın şartını bile bilmeyen kendini bilmezin biri de olabilir...

Yunanistan da çıkan kargaşadan dolayımı ki burayı da karıştırma ihtiyacı hissettiler. Rabbin Dinimizi, Dilimizi ve Vatanımızı Şeytanlaşmı olan bu insan (hayvan) sürüsünden muhafaza buyursun.
HASBİNALLAHÜ VENİMEL VEKİL VE NİMEL MEVLA VE NİMEL NASİR.

Rabbin Dinimizi, Dilimizi ve Vatanımızı Şeytanlaşmı olan bu insan (hayvan) sürüsünden muhafaza buyursun.
HASBİNALLAHÜ VENİMEL VEKİL VE NİMEL MEVLA VE NİMEL NASİR.



Amin

geçtiğimiz günlerde yakalandı bu adam heralde yaa haberlerde vardı hatta yangınaları kolanya ile çıkarıyormuş...


Güncel Haberler

MollaCami.Com