Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


DECCAL

Deccal Hakkında Bildiğim Kadarıyla Sizleri Aydınlatmaya Çalışacağım. İnşallah Size Yararlı olurum. Hepsi Peygamber Efendimizin Verdiği Bilgilerden Yararlanılarak Anlatılmıştır.

Deccal Irak ile Şam arasında bir yoldan çıkar. Bulunduğu yerin halkını bozmayıp etrafa askerlerini salar. Kim Ona iman ederse onun yapmış olduğu bütün ameller boşunadır. Kim onu inkar eder de yalanlarsa o ateşten azad edilir. Deccal Ademoğullarından bir nefse musallat olur onu öldürür sonra tekrar diriltir. ondan sonra hiç kimseye bir fenalıkta bulunamaz. O ilk çıktığında Ben Peygamberinizim diyecektir. Halbuki HZ.MUHAMMED MUSTAFA'dan başka peygamber gelmiyecektir. İkinci kez 'Ben Rabbinizim' diyecektir. Halbuki biz Ölünceye kadar Rabbimizi göremeyeceğiz. Deccalin iki gözünün arasında Kafir yazısı yazılıdır. Bu yazıyı her Mü'min okur. Deccal ile ilgili Peygamber Efendimiz(sav) in hutbelerinde bir sözü vardır'Şayet Deccalin bir kısım alametlerinden bir kısmını bilmiyorsanız, Rabbinizi de bilmiyor değilsiniz' bu sözü 3 kere tekrarlayan İki Cihan Güneşi 'sizce malumdur ki Rabbinizin bir gözü kör değildir. Ancak eccalin bir gözü kördür. Onun Kör olan gözü üzüm tanesi gibi dışarı fırlamıştır.' diye ifade etmiştir. Deccal in sağ ve sol tarafında melek bulunmaktadır. Bunlar İki peygambere benzetilirler. Deccal Halka 'Ben Sizin Rabbinizim' deyince meleklerden biri 'Yalan Söyledin' der Ancak bu sesi sadece öteki melek işitir. Başka hiç kimse işitmez. Öteki Melekte öbür meleğe 'sen doğru söyledin' der. Bu sesi işiten halk zanneder ki Melek Deccali doğrulamış. Aman kardeşlerim bu konuda dikkatli olalım. Kim Onun karşısına çıkarsa yüzüne tükürsün ve 'Kehf Suresinin' başlangıçtaki ayetlerini okusun. Deccalin ateşi de cennet cenneti de ateştir.Deccal bir kabilenin önünden geçer O kabile ona iman eder bu da onlar için dua eder o bölgede bolluk başlar. Deccal başka bir kabilenin önünden geçer o Kabile onu inkar eder yalanlar o da onlar için beddua eder onalrın bütün hayvanları ölür O bölgede de kıtlık başlar. Deccal Medine ye kadar gelir Medineye giriş izni verilmeyince birisi onun memleketi burasıdır der ve yoluna devam eder. ALLAH onu EFİk denilen bir köyde helak eder.

Peygamber Efendimiz Deccalin Bu Fitnelerine Karşı Uyanık Olmamız Gerektiğini Söylüyor.

ALLAH DECCALİN ŞERRİNDEN HEPİMİZİ KORUSUN

amin....
Deccalin iki gözünün arasında Kafir yazısı yazılıdır. Bu yazıyı her Mü'min okur...
burası çok ilginç geldi...Allah nasip ederse demek hepimizde okuyacağız...

birde son bölümde dua ediyor yeşeriyor...bedduayla telef oluyor ya...ne kadar imtihanı sırlı bi durum...Rabbim kandırmasın...Yolundan ayırmasın bizleri...

paylaşım çok faydalı oldu kardeşim...

Okuyan gözlerine sağlık kardeşim yorumun için ben teşekkür ederim.


Hayatın İçinden İslam

MollaCami.Com