Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Hamile bebek!

Suudi Arabistan’daki karnı şişen bir yaşındaki kız bebek dünyayı şoke etti

VATAN DIŞ HABERLER

Suudi Arabistan’da karnı şişen bir yaşındaki kız bebeğin, ikiz kardeşini karnında taşıdığı ortaya çıktı.

Dünyayı şoke etti

Suudi Arabistan’da tıp dünyasını hayretler içinde bırakan bir olay yaşandı. Geçen yıl dünyaya gelen bir bebeğin karnı günden güne şişmeye başladı. Buna bir anlam veremeyen bebeğin ailesi doktora gitmeye karar verdi. Hastanede yapılan kontroller bebeğin anne ve babasını şoka soktu. Henüz bir yaşında olan bebek ikizini karnında taşıyordu. Aslında annesi ikiz bebeğe hamile kalmıştı. Ancak embriyolardan biri diğer bebeğin rahminde gelişmeye başladı.

Hayatı tehlikede

dünya medyasında büyük yankı bulan olay tartışmaları da beraberinde getirdi. Arap basını bebeğin karnındaki ceninin operasyonla alınmasının cinayet olacağını yazıyor. Doktorlar ise cenin alınmadığı takdirde bebeğin öleceğine dikkat çekiyor. Tıp dünyası çok ender rastlanan bu olayın 500 bin doğumda bir görüldüğü dile getirdi. 2006 yılında da 36 yaşındaki bir kadının doğurduğu bebeğin karnından saçları ve tırnakları dahi uzamış ölü bir cenin çıkmıştı.
vatan

Haberi okumaya başladığımda 'yakın bir zamanda yine böyle bir haber vardı' diye düşünmüştüm ama 2006 da pek yakın değilmişki hani :D

RABBim yardımcıları olsun. :-\


Güncel Haberler

MollaCami.Com