Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


peygamberimizin annesinin mezari yikilmis

Peygamberin annesinin mezarı yerle bir!

Suudi yönetiminin kaderine terk ettiği mezarı Hac'ca giden Türk kafilesi buldu ve görüntüledi

VAHHABİ GELENEĞİ MEZARA KARŞI

Mezarlık ve türbeleri sapkınlık olarak gördüğü için ölülerini mezara gömmeden kepçelerle açılan çukurlara gömen Vahhabi Suudi yönetimi, Hz. Muhammed'in annesi Hz. Amine'nin mezarını da yerle bir etti.

OSMANLI TÜRBE YAPTIRMIŞTI

Osmanlı devrinde, kabir bir türbe içine alınmış, iki ucuna mezar taşları dikilmiş. Ancak Vahhabilik inancının mezar ve türbe ziyaretlerini yasaklaması üzerine, türbe daha sonra Suudi Hükümeti tarafından yıktırıldı ve ziyaretler de yasaklandı.

gazetevatan

nekadar dogru bilmiyorum, ancak vehhabi zihniyetinin yapmis olabileceginede kesin gözüyle bakiyorum... Allah (c.c.) havale ediyorum..

İnanasım gelmiyor çok acı çok :'( :'( :'(

bunu bütün suudilere hamletmek yanlış olur bizim suudi araplara saygımız var ama vehhebilerin bu yanlış düşüncelerini anlamak mümkün değil hazret hatice validemizin kabrinin üzerindeki türbede onların bu zulmüne maruz kalmış .o zatlara tazimi nasıl şirk sayabiliyolar bilmiyorum. müslümanların tepkisinden çekinmeseler herhalde aynı muameleyi peygamber efendimizin kabrine de layık görürlerdi. o mübarek beldede bu durum çok acı gerçekten.

böyle bişeyin olma ihtimalini düşünemiyorum.ama öyle isede Allah(c.c)'a havale ediyorum.böylşe bir saygısızlığıı kabul etmek mümkün değildir.... >:(


böyle bişeyin olma ihtimalini düşünemiyorum.ama öyle isede Allah(c.c)'a havale ediyorum.böylşe bir saygısızlığıı kabul etmek mümkün değildir.... >:(

vahhabilik diye sapik bir mezhebi insa edenler biliyorlar ki, mezarliklar türbeler oralara ziyaret eden insanlarin ruhunda psikilojisinda pozitif bir enerjiyi hasil ediyor.. ve iste vahhabiligi insaa eden ona destek olan batili ser odaklari bu pozitif enerjiyi imha etmek icin SIRK maskesini kullanip bir tasla iki kus vurmus oldular..

hem fitne fesat dogurmus
hem de islam kültürünü imha operasyonu..

unutmamak lazim ki, bir belde senin orada yatan ölülerin adeti kadar senindir..

macerasitanin budepeste sehrinde Gül Baba türbesi var.. 100 yil boyunca ezanlarin okundugu fethiye camisini kilise yapmislar ama gülbaba türbesi hala orda.. mescidi vs hepsi var. Bu iste senin kültürün. gecmisiz. Orada biraktigin iz.. biz buradaydik diye haykiris.. ordaki iki karis araziyi satin alip bir kültür parki kurmak icin tirilyonlar harcarsin ve üstüne üstükte skandallar olur.. ancak zaten yüzyillar önce orasi sahiplenilmis tapulanmis..

hergün yüzlerce binlerce macarin icine isliyor... bir gevur memleketinde bu böyle iken.. islam memletinde islamin merkezindekini söylemeye kelimeler yetmez..

düsünsenize gül baba türbesini macarlar imha etse kaldirsa yok etse nasil bir skandal olurdu?

selam sevgi ve dua ile


Güncel Haberler

MollaCami.Com