Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Fener'de Aragones Beşiktaş'ta yönetim istenmiyor!

Fener'de Aragones Beşiktaş'ta yönetim istenmiyor!


Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam istifasını verdi. Fenerbahçe'de Aragones, Galatasaray'da Skibbe tartışmaları sürüyor. Büyüklerin bu aşamadaki baş ağrıları, teknik patronları. Gerekçe ise belli... Oynanan futbolun sevimsizliği, verimsizliği, kalitesizliği.



Üç takımın da keyif vermediği, beklentilerin gerisine düştüğü bu süreç, başta yönetimleri olmak üzere, büyük çoğunluğu tatmin etmiyor. Ancak, medyanın önemli bölümünün teknik adamların üzerine yoğunlaşmalarına karşın, bu kulüplerin yönetim performansları da kamuoyunu tatmin etmiyor!

TRT, pazar akşamı Stadyum programında son derece ilginç sonuçları olan bir anket yayınladı. 7 bin 795 kişinin dört kulübün performanslarını da ayrı ayrı değerlendirerek katıldığı anketin bir tek sorusu vardı: "Size göre takımların şu anki durumu nasıl ve sorumlusu kim?" Beşiktaş'ı başarılı görenlerin oranı yüzde 19,1, başarısız görenlerin oranı ise yüzde 70,9 çıktı. Beşiktaş'ı başarılı görenler, başarıyı yüzde 16,2 oranında Ertuğrul Sağlam, yüzde 2,9 yönetime bağlamaktaydı. Başarısız görenlerin yüzde 59,1 oranıyla buluştukları adres ise yönetimdi. Sağlam'a başarısızlıkta biçilen pay yüzde 21,8'di.

Fenerbahçe'yi sadece yüzde 7,8 oranındaki katılımcı başarılı buldu. Yüzde 92,1'lik ezici çoğunluk ile başarısız. 'Başarısız' diyenlerin yüzde 54,1'i Aragones'i yüzde 38'i yönetimi sorumlu tutuyordu. Galatasaray'ı başarılı bulanların oranı yüzde 49,6, başarısız bulanların oranı yüzde 50,4 oldu. 'Başarılı' diyenler, bunu yüzde 9,1 oranında Skibbe, yüzde 40,5 oranında yönetime bağladı. 'Başarısız' diyenlerin yüzde 39,2'si Skibbe, yüzde 11,2'si de yönetimi hedef gösteriyordu.

Anketin ezici çoğunlukla, yani yüzde 93'lük bir oranla başarılı gördükleri tek takım Trabzonspor'du. Katılımcılara göre Trabzonspor'un başarısında yüzde 33,6 oranında Ersun Yanal, yüzde 59,4 oranında yönetim söz sahibiydi. Başarısızlığın nedenlerini yüzde 3,4'lük kitle Ersun Yanal'a, yüzde 3,6'lık kitle ise yönetime bağlıyordu. Futbol kamuoyunun hakemliğinden ortaya çıkan sonuç şuydu:

Beşiktaş kötü yönetiliyor.

Fenerbahçe'de Aragones aşısı tutmadı. Ancak yönetime de tepkiler çoğalıyor.

Galatasaray'da yönetim fena değil. Skibbe'ye güvenilmiyor.

Trabzonspor'da işler yolunda.

teşekkürler talib,kardeşim...ertuğrul hoca malum duruşu var ,bu duruş bazı yerlere sığmadığından harcandı...iş gücü rast gelsin......şahsen hep anadolu takımlarının yanındayım.


Spor Haberleri

MollaCami.Com