Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Google artık düşüncelerimizide okuyacak !



İnternetin tekeli olma yolunda olan Google, bu kez de düşüncelerimizi okumak için kolları sıvadı.
Geniş yelpazedeki servisleriyle internet kullanıcılarının vazgeçilmezi olmayı başaran Google, insanoğluna yeni bir gelecek vaat etmeye hazırlanıyor. Eğer Google'ın planları tutarsa, geleceğin arama motoru artık düşüncelerimizi okuyabilecek kapasiteye sahip olacak.

Google'ın el atmadığı alan hemen hemen kalmadı denilebilir. Her geçen gün yeni bir servisiyle haber servisimize taşınan Google, bu kez de düşünce okuyabilen arama motoru planıyla haberimize konu olmayı başardı.

Bunun yanında Google, internet kullanıcılarının belgelerine ve resimlerine siber uzay aracılığıyla her yerde ulaşılabilmesini de hedefliyor. Hatta Google'ın Avustralya'daki ekibinden önemli bir isim de Google'ın bu yönde bazı planları olduğunu doğrulamış durumda.

Google Mühendislik Direktörü Alan Noble, bilgisayarların da bundan böyle 6. hissinin olabileceğini ve insanların düşüncelerini algılayabileceğini düşünüyor. Noble'nin bu konudaki düşünceleri ise şöyle:
"Gelecekteki bilgisayarlar kullanıcıların hareketine göre, örneğin internette ne aramak istediğini önceden bilecek ve bunu kullanıcılarla paylaşacak."

Google: "Daha yolun başındayız"

"Daha yolun başındayız" diyen Noble, bu teknolojinin yakın zaman içinde hayatımıza girmeyeceğini ve biraz daha zaman geçmesi gerektiğinin de altını çiziyor.

Noble'nin üzerinde durduğu bir diğer konu ise kullanıcıların belge ve resimlerine dünyanın neresinde olursa olsunlar anında ulaşabilmeleri. Noble, bu konudaki düşüncesini şöyle açıklıyor: "Kullanıcılar, belgeleri, resimleri, internette bulunan hesapları ve emailleri üzerinde daha fazla söz sahibi olmak istiyor."

Mevcut ürün ve hizmetlerin kullanıcıların ihtiyacına cevap vermekte yetersiz olduğunu savunan Noble'a göre kullanıcılar Google'ı yeni online ürünleri ortaya çıkarması yönünde sürekli teşvik ediyor.



:o :o :otşkkrlr... :o :o :o

:o teşekkürler kardeş..

Sıkıysa düşüncelerimi okusun beynini delerim google efendinin ;D
Bence bu plan tutmaz, insanın aklını da kalbini de bilen ve girebilen tek mercii var; O'da yüce Rab'bimiz.İstedikleri kadar planlar kurulsun, nasılsa öyle birşey olmayacak, havanı alırsın google amca. :D

Haber için teşekkürler Zambak...

Alacağın olsun Google! >:( Daha ben telepatimi açamazken sen ne işlere girişmişsin!!!Kalbim kırıldı :'(
Gerçekten böyle birşey olursa çok büyük bir gelişme olur teknoloji adına...Güzel paylaşım Zambak kardeşim emeğine sağlık.Yalnız benim gibi kararsız elemanlar için ne yapacaklar merak ediyorum.Araştıracaklarımı milyon kere değiştiriyorum.Bana hizmet vermez herhalde!!! ;D ;D ;D

benim gibi hangi işe koşacağını bilemeyerek ani fikir değişiklikleri yapanlar çokkkkk sobeler bu google efendiyi ;) ;) ;)


benim gibi hangi işe koşacağını bilemeyerek ani fikir değişiklikleri yapanlar çokkkkk sobeler bu google efendiyi ;) ;) ;)


:)
Katılıyorum...


Teknolojik Gelismeler

MollaCami.Com