Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Emre kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe'nin yarın oynanacak olan Hacettepe maçı kadrosunda Emre Belözoğlu yer almadı. yerine orta sahada Selçuk Şahin oynayacak.

Milli futbolcunun son günlerde medyada çıkan haberler yüzünden yıpratıldığı ve Porto maçına daha hazır halde çıkması için böyle bir karar alındığı belirtildi.

Yarınki karşılaşmada Emre'nin yerine orta sahada Selçuk Şahin'nin oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11 şöyle: Volkan, Gökhan, Yasin, Can, Roberto Carlos, Colin, Maldonado, Selçuk (Josico), Uğur Boral, Alex ve Guiza

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, milli takımı için Uruguay'a giden Lugano'nun elverişsiz hava şartları nedeniyle İstanbul'a dönemediği, bu nedenle de yarınki maçın kadrosunda bulunmayacağı bildirildi.

Uruguay Futbol Federasyonu'nun, kulübe gönderdiği yazıda, hava şartları nedeniyle uçak seferlerinin iptal edildiğini belirttiği kaydedildi. Uruguaylı futbolcunun yarın akşama doğru İstanbul'da olacağı ifade edildi.

Milli takımdan sakat dönen, sol ayak bileğinde darbeye bağlı kısmi bağ incinmesi bulunan Semih'in de Hacettepe maçının kadrosunda olmadığı öğrenildi.

Sağ ayağında darbeye bağlı ağrı şikayeti bulunan ve bu nedenle dünkü antrenmana katılmayan Gökhan ise kadroda yer alacak.

SEMİH, EDU VE LUGANO YOK, JOSICO KADRODA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, yeni transfer Josico'yu, Hacettepe maçının kadrosuna dahil etti.

İspanyol çalıştırıcının yarınki maçta Josico'ya görev vermesi bekleniyor.

Teknik direktör Aragones, Lugano'nun yokluğu nedeniyle takımının savunmasında mecburi değişikliğe gidecek. Sakatlığı bulunan Edu'nun yerine Yasin'i görevlendiren İspanyol teknik adamın, Lugano'nun yerine de Can veya Önder'i tercih etmesi bekleniyor.

AA


Spor Haberleri

MollaCami.Com