Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Hakan Şükür kesin kararını verdi!

'Bırakacak mı, yoksa devam edecek mi?' tartışmaları ile gündemden düşmeyen futbolumuzun gelmiş geçmiş en büyük yıldızı Hakan Şükür noktayı koydu

Galatasaray ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Hakan Şükür, Galatasaray'dan sonra Türkiye'de herhangi bir futbol takımında oynamayı düşünmediğini belirterek, "Türkiye'de futbolu bıraktım" dedi.

Galatasaray ile yollarını ayıran tecrübeli golcü Hakan Şükür, TRT-1'de yayınlanan Yaşam Sohbetleri programında önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan sonra Türkiye'de herhangi bir takımda oynamayı düşünmediğini belirten Hakan Şükür, "Türkiye'de futbolu bıraktım" dedi. Yurtdışından gelen teklifleri değerlendirdiğini, ancak 1 yıllığına çocuklarını peşinden sürüklemek istemediğini ve onlardan 1 yıl ayrı kalmayı düşünmediği için bu teklifleri geri çevirdiğini söyleyen Hakan Şükür, "Kredisi olan bir futbolcu olarak yapmak istediğim başka şeyler var" dedi.

Bir süre önce hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan'ın Türk futbolunda olumlu bir etki bıraktığını ifade eden Şükür, "Hasan Doğan'ın yapmaya çalıştığı şey ondan sonra gelenlere bir ışık oldu. Federasyonun amacı sadece başarı odaklı olmamalı. Uzun vadede federasyonda görev almak isterim. Çocuk ve gençlerle ilgili çok güzel projelerim var" diye konuştu.

Türkiye'de fanatizmden nemalanan kişilerin olduğunu dile getiren Hakan Şükür, fanatizmin ortadan kalmasıyla ilgili yakın vadede umutsuz olduğunu, ancak uzun vadede bu işin çözüleceğine inandığını söyledi.

Çocukları olduktan sonra her çocuğa kendi çocuğuymuş gibi yaklaştığını ifade eden Hakan Şükür, "Onlara gelen en küçük bir zarar beni yaralıyor. Galatasaray'ı bıraktıktan sonra ilk kez kızımın okuluna, yüzme yarışmasına gittim. Yüzme İhtisasa Kulübü'nden bir hoca kızımın yüzme konusunda yetenekli olduğunu ve yetiştirmek istediklerini söyledi. İnanılmaz mutlu oldum. Büyük kızım voleybol oynuyor. Küçük kızım bale ve jimnastik yapıyor. Oğlumun ise futbolcu olmasını isterim. Çocuklarım paylaşmayı öğrensinler diye onları spora yönlendirdim" şeklinde konuştu.

Hakan Şükür, futbolu bıraktıktan sonra çocuklarıyla daha yakın olduğunu belirterek, "Kamptayken özlerdim. Bir süredir beraberiz. Bu dönemde eşimin onları büyütürken neler yaşadığını anladım" ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür, RTÜK'ün futbol yorumlarının yapıldığı spor programlarına getirdiği sınırlamada geç kaldığını da vurgulayarak, "RTÜK'e kızgınım. Bu kararı almakta geç kaldı. Aktif futbol oynarken bana hakaret edilirken RTÜK neredeydi?" dedi.



haber7

yoruma gerek var mı ki? :-X


Spor Haberleri

MollaCami.Com