Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Otobüs yolcuları online oldu.



İnternetsiz yapamayanlara müjde: Artık otobüs yolculuklarında da internet elinizin altında...

ZyXEL, ÇağSat ve Probil'in işbirliğiyle uygulamaya konan proje ile otobüs firmaları yolcularına seyir halindeyken internet erişimi sağlıyor. Probil'in danışmanlığı ve yurtçapında destek şemsiyesi altında ZyXEL'in ZyWALL 2WG yeni nesil mobil geniş bant çözümünü kapsayan uygulama, otobüs firmalarına ÇağSat'ın kapsamlı sektör bilgisi ve garantisiyle ulaşıyor.
Söz konusu yenilikçi çözümden ilk etapta yararlananlar arasında Kamil Koç, Metro, Pamukkale, Ulusoy ve Varan'ın da bulunduğu 15 taşıyıcı firma ve otobüs üreticileri yer alıyor. Çözümden yararlanan otobüs firmalarının sayısı hızla artıyor.

ZyXEL, Probil ve ÇağSat'ın birlikte hayata geçirdikleri proje sayesinde, otobüs yolcuları seyahatteyken bile internete bağlanabiliyor. ZyXEL'in yeni nesil mobil geniş bant çözümü ZyWALL 2WG ile yolcularına internet erişim hizmeti sunmaya başlayan otobüs firmaları böylece hizmet kalitelerini bir adım daha ileri taşıyor. ZyXEL'in bu yenilikçi çözümünden ilk etapta aralarında Kamil Koç, Metro, Pamukkale, Ulusoy ve Varan'ın da bulunduğu 15 otobüs firması faydalanıyor. Pek çok otobüs firması da sistemi bünyelerinde kullanıma sunmak için hazırlıklarını tamamlama aşamasına gelmiş bulunuyor. Öte yandan otobüs üreticisi firmalar da çözümden yararlananlar arasında yer alıyor.
Chip

Zaten biri alsin yeter. Müsteri kapmak icin hepsi almak zorunda:)

ama güzel bir hizmet. tabi bir de laptobu takacak piriz baglarlarsa ;D


Zaten biri alsin yeter. Müsteri kapmak icin hepsi almak zorunda:)
ama güzel bir hizmet. tabi bir de laptobu takacak piriz baglarlarsa ;D
;D haklsınız reis.bırde su olay var kı tcdd de ınternette prızde koymuslar , gelın görun kı yolculuk bıtene kadar 1 sıteye baglanırsa helal olsun ;D

yorum ıcın teşekkurler

;D ;D


Teknolojik Gelismeler

MollaCami.Com