Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


UEFA 4 Türk hakemi, Şampiyonlar Ligi ön eleme ve UEFA Kupası maçları için görevl

UEFA 4 Türk hakemi, Şampiyonlar Ligi ön eleme ve UEFA Kupası maçları için görevlendirdi

UEFA, Türk hakemler Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek ve Bülent Yıldırım'ı, Şampiyonlar Ligi ön eleme ve UEFA Kupası maçları için görevlendirdi.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Cüneyt Çakır, 5-6 Ağustos'ta Dinamo Kiev'in, Drogheda United veya Levadia Tallinn takımıyla yapacağı Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu maçında görev yapacak. Bu maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş, dördüncü hakemliği de Kamil Abitoğlu yapacak.
UEFA Kupası birinci ön eleme turu maçlarında görev alacak Türk hakemlerden Fırat Aydınus, 17 Temmuz'da Legie Varşova-FC Gomel maçını yönetecek. Tarık Ongun ve Aleks Taşçıoğlu'nun yardımcı hakemlikleri yapacağı karşılaşmada, dördüncü hakemlik görevini Süleyman Abay üstlenecek.
UEFA, Hüseyin Göçek'i, FC Shakhtyor Karagandy-Debrecini VSC maçına atarken, Göçek'in yardımcıları Alper Ulyusoy ve Hakan Atilla Gökbilgin, dördüncü hakem de M. İlker Coşkun olacak.
Bülent Yıldırım ise Hapoel Ironi Kiryat Shamona-FK Morgen maçı için görevlendirildi. Bu maçta Erdinç Sezertam ve Kemal Yılmaz yardımcı hakem, Özgüç Türkalp de dördüncü hakem olarak görev yapacak.


Spor

MollaCami.Com