Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


picasa-2 türkçe...

resimlerinizi düzenlemeniz için kurulmuş bir program..kullanıyorum memnun kaldım tavsiye etmek istedim..

Etiketler:
picasa resim editörü picasa photoshop Picasa 2 Türkçe


Tanıtım:

Picasa PC’nizdeki tüm resimleri anında bulmanıza, düzenlemenize ve başkalarıyla paylaşmanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Picasa’yı kameranızdaki resimlerinizi bilgisayarınıza aktarmak için kullanarak işe başlayabilirsiniz. Artık Picasa’yı her açtığınızda, program tüm resimlerinizi (hatta elinizde olduğunu unuttuklarınızı bile) otomatik olarak bulacak ve kolayca tanıyacağınız klasör adlarıyla, tarihe göre düzenlenmiş görsel albümler halinde sıralayacaktır. Albümlerinizi sürükleyip bırakma yöntemiyle düzenleyebilir ve yeni gruplar yaratmak için etiketler hazırlayabilirsiniz.

Ayrıca Picasa, tek tıklamayla yapılan düzeltmeler ile güçlü efektleri parmak uçlarınıza getirerek gelişmiş düzeltme işlemlerini çocuk oyuncağına dönüştürmekte ve resimlerinizi başkalarıyla paylaşmanızı kolaylaştırmaktadır; resimlerinizi e-postayla gönderebilir, evde basabilir, hediye CD’leri hazırlayabilir ve hatta resimleri kendi blog’unuza asabilirsiniz.(BlogThis! özelliği, sadece belirlenen ülkeler için İngilizce olarak mevcuttur.)

Şu anda aşağıdaki dillerde mevcuttur: Almanca, Bulgarca, Çekçe, Çince (basitleştirilmiş), Çince (geleneksel), Danca, Endonezya Dili, Estçe, Felemenkçe, Filipin Dili, Fince, Fransızca, Hırvatça, İngilizce (ABD), İngilizce (İngiltere), İspanyolca, İsveççe, İtalyanca, İzlandaca, Japonca, Katalanca, Korece, Lehçe, Letonca, Litvanca, Macarca, Norveççe, Portekizce (Brezilya), Rumence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Slovence, Tayca, Türkçe, Ukraynaca, Vietnamca, Yunanca




http://www.programli.com/Picasa_2_T%C3%BCrk%C3%A7e-indir-6845.html

http://www.yukleyelim.com/program/6845/Picasa_2_Turkce

ilgilenen kardeşlerim proğramın boyutu 4.68 MB
teşekkürler zambak kardeşim...

ben teşekkur ederım bılgı için kardeşim ;)

tesekkürler..

ben teş edrım kardsım

teşekkür ederiz elinize sağlık
güzel bir program..


ben teş edrım kardsım

hemen denemek istiyorum. bilgisayarıma kavuşayım hele :)


hemen denemek istiyorum. bilgisayarıma kavuşayım hele :)
tavsiye ederım cok çok aktıf bır program olmasada(ya da ben tam çözemedım :D ) benım cok ısıme yarıyor ;)


Program Tanıtımları

MollaCami.Com