Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Yanlış Açılan Telefon Engelli İki Gencin Hayatını Değiştirdi. .



Samsunlu engelli kız, yanlışlıkla aradığı telefonda tanıştığı elleri üzerinde yürüyen Denizlili gençle görüşünce aşık oldu. Leyla Atlı ve Mustafa Acar'ı, Denizli Belediyesi Sevgi Eli Ekibi evlendirdi.
Samsun'da oturan yürüme engelli 28 yaşındaki Leyla Atlı, yanlışlıkla telefon açtığı Denizli'de bir fabrikada santral görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Mustafa Acar'la tanıştı. Küçük yaşta yakalandığı ateşli bir hastalık sebebiyle ellerinin üzerinde yürüyen Mustafa Acar ile Leyla Atlı, bu telefon görüşmesinin ardından tanışarak arkadaşlıklarını ilerletti. Bir süre sonra evlenme kararı alan gençler Denizli Belediyesi Sevgi Eli Mağazası'na müracaat ederek evlenmek istediklerini ancak maddi imkansızlık sonucu evlenemediklerini söyledi. Bunun üzerine Sevgi Eli, engellilerin durumunu araştırıp yardım için harekete geçti. Acar ve Atlı'nın tüm ev eşyaları, Sevgi Eli Mağazası tarafından karşılandı. Gelinlik ve damatlık engelli olmaları nedeniyle özel tasarlandı. Düğün için ise hayırsever iş adamı Tekin Ada'dan yardım istendi.

Sevgi Eli ekibi, Ada Düğün Salonu'nda engelli çiftlere görkemli bir düğün yaptırdı. Ada Düğün Salonu'nda düzenlenen düğünle dünya evine giren engelli çiftin mutlulukları dikkat çekti. Otomobilden inerek ellerine geçirdiği terlikle yürüyerek masaya oturan Mustafa Acar ile Leyla Atlı, davetlilerle tek tek ilgilendi. Engelli oldukları için piste çıkamayan genç çiftin düğününde yakınları doyasıya eğlenirken, genç çift kucaklarına verilen bebeği de sevip öptü.

Düğün pastasını kestikten sonra birbirine ikram eden Mustafa ve Leyla Acar, birbirlerini öperek kutladı. Düğün sonunda genç çifte yakınları takı taktı.

Kaynak:(İHA)

Nasibin nerden ve nasıl geleceği belli mi olur...

Dünya hikmetler dünyası....

Paylaşım için teşekkürler...

haklısın kardeşim nasip kısmet işi..

ben teşekkur ederim okuyan gözlerinize sağlık


Nasibin nerden ve nasıl geleceği belli mi olur...

Dünya hikmetler dünyası....

Paylaşım için teşekkürler...


evet
:)


haklısın kardeşim nasip kısmet işi..

ben teşekkur ederim okuyan gözlerinize sağlık


Engelliler Köşesi

MollaCami.Com