Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


google görsel şölen için eklenti

Arkadaşlar sizlere hem firefox hem de ie için ( ie 8 de dahil ) beğeneceğinizi tahmin ettiğim bir eklentiden Piclens'ten bahsetmek istiyorum.Belki çoğunuz biliyordur.Ama ben yeni gördüm ve çok beğendim. Resim arayanlar için inanılmaz hafif boyutla güzel bir görsellik sunuyor..Üstelik aradağınız resme daha kolay ulaşıyorsunuz...

Piclens'i kurmak için, http://www.piclens.com/ adresine girerek istediğimiz tarayıcı için olan piclens'i indiriyoruz ki zaten site hangi tarayıcı ile geldiğimizi anlayarak bizi ona göre yönlendiriyor..

kurduktan sonra resimdeki mavi ikona tıkladığımızda görsel şölen başlıyor:)



Farenizi sağa sola hareket ettirin..Beğendiğiniz resimlerin üzerine tıklayın.Yüklenmesini bekleyin ve tam ekran seyredin..

[img width=540 height=450]http://www.gantico.com/blog/archive/2008/01/piclens-screenshot.jpg[/img]





Resimde görmüş olduğunuz galerilerden resim arayabilirsiniz.Ancak aradığınız resmin ingilizcesini yazarsanız daha çok sonuç elde edersiniz..

Ayrıca videoda arayabiliyorsunuz..Bunun hakkında ayrıntılı bir şekilde hazırlanmış bir video buldum...İsterseniz burdan izleyeyebilirsiniz..:)


teşekkürler janwes kardeşim çok güzel bir program mış...
googleda arama yapıpta görseli tam boy görmek için tıklama yapmamak için çok güzel bir sistem...

tek sorunu bakılan resimi kaydetme özelliği yok yada ben bulamadım...

evet herhalde yok.nasıl olmaz diye bayağı aradım..beğendiğim resmi, o resmin adının yazdığı yerde, bulunduğu siteye yönlendiren dünya şeklinde ufak ikon var.siteye gidip ordan kaydediyorum.aslında böyle güzel bir programda çok büyük eksiklik...ilerde buna çare bulurlar herhalde..

paylasim icin tesekkürler..

teşekkurler ;)


Teşekkürler janwes kardeşim çok güzel bir programmış...
Google'da arama yapıpta görseli tam boy görmek için tıklama yapmamak için çok güzel bir sistem...

rica ederim :) benim hoşuma giden bir yönüde flickr gibi diğer yerlerden de arama yapılabilmesi. daha güzel sonuş elde edilebiliyor :)


Program Tanıtımları

MollaCami.Com