Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


search-earn

arkadaşlar bu site üye olan ve raklamlara tıklayarak puan biriktirenlere dolar veriyor diye duydum.bir arkadaşım tavsiye etti.ben de şu an deniyorum.
eğer üye olmak isteyen varsa referans olabilirim.bunun için şu linki tıklayıp adımlaar göre üyer olmanız gerekiyor.
http://www.search-earn.com/kizilelma_74
ayrıca bu konu hakkında birileri bizi aydınlatırsa memnun olurum.

ramazan kardeş ben inanmıyorum bu tür olaylara bence o sitenin daha fazla gösterimi için yapılmış bir oyun gibi geliyor zati öyle birşey olsaydı türkiyede şimdiyedek yaygınlaşmış olmalıydı..

bir aralar bill gates servetini dağıtıyor diye mailler geliyordu halada gelmekte ama bugune kadar alanı hiç görmedim... gelen maillerde bile değişiklik yok aynı avukat arkadaş gönderiyor..

bana mail olarak gelmedi.bir arkadaş tavsiye etti.
ama anlamadığım o sadece arama motoru daha fazla rağbet görse ne olur..
(cahilliğime bağışlayın)

bir ara benim bir arkadaşta üye olmuştu bunun gibi bir yere maile gelen reklamları okuyup para kazanacak tavsiye ettiği arkadaşlar ve onun tavsiye ettiği kişilerde üye olmuşsa kazanacak diye..
gelen reklamları bir ay takip etti ama kazancım kısmındaki miktar fazla yükselmedi.. ve belli bir miktara ulaşmadan parayı alamıyorsun..

mesela bir sitede google reklamlarına tıklamak 1 ytl ise kişi sana 1 ykr verecem diyor getirdiğin arkadaşlardan da 2 ykr onların getirdiğinden 4 ykr bu şekilde katlıyor ama kendisi her tıklamada 1 ytl alıyor sen ise her tıklamada 1 ykr senin davet ettiğin arkadaşın ve onun davet ettiği arkadaşından birer kişide 6 ykr kazansan toplam 7 ykr kazanırsın ama site sahibi 3 ytl kazanır..

çalışma mantığı bu şekilde ama ben bugune kadar alanı hiç görmedim..


Bilgisayar

MollaCami.Com