Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Rezalete Hep Beraber Dur Diyelim!!!

Lütfen Google Arama Motorunda ki Rezalete Hep Beraber Dur Diyelim

google arama motoruna Allah yazıp arama yaptırdığınız da ilk sayfaya açtığı karikatüre hiç baktınız mı ? Normalde görsellerde arama yapmamamıza rağmen bu aramada görsel başlığı da açıyor. Amaç İslamiyet’le dalga geçen karikatürü gözümüze sokmak ve o siteye yönlendirmek. Durun daha bitmedi aynı aramayı bu seferde Muhammed olarak yapın. Göreceksiniz yine aynı sahne. Başka hiç bir isimde bunları göremezsiniz. Mesela; Musa, İsa, Davut. Kasıtlı olarak yapılan bu uygulamaya lütfen tepki gösterin. Hiçbir şey yapamazsanız google yi başlangıç sayfanızdan kaldırın. Bizim tıklarımızla milyonlarca dolar kazanıp gözümüzün içine baka baka dinimizle alay eden bu adamlara en azından bunu yapalım. Aynı aramaları yahoo motorunu kullanarak yapın farkı görün. Saygılar.
(Lütfen bu haberi üyesi olduğunuz tüm forumlarda paylaşın.)

çok iyi oldum kardeşim artık sildim ve kullanmayacağım inş.

kardesim googlenin bir algoritmasi var. o rezaleti durdurmanin yolu o sirada cikan sitede ayni kelimede senin istedigin resmi cikartmaktir..

söyle düsünün, pazara ciktiginda her ürünün bir fayati var degilmi.. ve en pahalidan en ucuza siralama yapiyorsun. ve 12. sirada istenmeyen bir ürün var..

onu o listeden indirmenin yolu ise ondan daha pahali ürünler koymaktir degil mi?


demek ki bir cok ateist ve dinsiz site cikip o cikan siteye link vermis..

bizim islami siteler ne yapiyor? adam internete oturunca hemen kendisine site yapmaya kalkisiyor bencince bir girisim.. yaptigi bisi de yok ayni iceriklerin kopyasi. bunun yerine mevcut sitelerin güclenmesi icin caba sarf edilse yüzlerce yerlerden link almamiz saglansa bu sefer bizim sundugumuz resimler cikar..

gösterdigin tablo islami icerikli sitelerin ve o sitelere giren ziyaretcilerin yani bizlerin az calistiginin belgesidir..

Anladım,haklısınız.Demek ki ne yapıyoruz,bu güzel sitemizi herkese tanıtıyoruz ;)

muhakkak kardeşim ama bu bir çözümse tek bir çözüm yeter mi?bence çözümler bulmalıyız..

Sana katılıyorum kardeşim..Ve bu rezalete çok sinir oluyorum,üzülüyorum..Kardeşlerim sizlerin de;tavsiyeleriniz,önerileriniz varsa yazın lütfen..Hep beraber çözelim bu sorunu inşaallah..

Şu anda bu google 'nin algooritması ise ozaman burada bir kasıt aramamak mı lazım? yani google kullanmamız uygun mu?

pek pc bilgim yok ama yazılanlarıda okuyunca çook kötü oldum...bende hep aramalarımı googleden yaparım tmm artık kullanmam ama nerden arayacağım şimdi yahooyu nasıl kullanılır onuda bilimem ???

Bir kasit var mi diye sorarsaniz?

bir zaman basarasizlik ( ayni anlami ifade eden baska bir kleimede olabilir) arandiginda bush cikiyordu. google bile bile abd baskanini karsina alamaz degil mi?

Bunun nedeni suydu. Basarizlik kelimesinin gectigi heryede bushun resminin olmasi idi:))

ve haberler vs sürekli o linkle cikmasi idi..

simdi googlede ihya kelimesini aratiniz mesela. ya da molla cami..

ihya kelimesi en cok nerde gecer? ya da ihya diye en cok nereye link verilmistir www.ihya.org sitesine degil mi?

bu yüzden biz birinciyiz bu kelimede..

hadis aratin ne cikar ilk sirada ihya.org vardir..

baska bisi haber7 aratiniz.. ve ilk ona dikkat ediniz.. haberkzani.com diye bir site var. yani bizim haber sitemiz... niye cünkü o algoritma mantiginda biz o siraya girmeyi basardik!!!


bazen bu siralamalar oynar.. ama mesela haber7 arandiginda bir zaman sonra biz hic cikmayabiliriz belki. bu alanda zayiflamis olabilir rakipler daha güclenmis olabilir.. ama ihya arandiginda bizim daha gerilere düsmemiz daha zordur.. 100 tane site acsalar siralamada geriye düsmemiz biraz güctür.. ama bizden daha güclü bir yerler siralamayi oynamak icin ihya diye baska yerlere link verse googlenin algoritmasi geregi gerileyebilirizde..

ayni sekilde Allah, Muhammed kelimeleri icin google algortmalarinda cok cok güclü düzeyde olan o düzeye cikmis sitelerden benzeri istenmeyen resimlere link varsa hali ile onlar daha yukari cikar..

bu durumda biz sitelerimizi daha da güclendirirsek google sitelerimizde cikanlara daha cok deger verip yukarilara cikaracaktir. HADIS kelimesinde HABER7 kelimesinde vs bizi yukarilari tasimasi gibi... carsidan paran kadar cantani doldurabiliyorsan sitenin gücü kadar böyle anahtar kelimelerde söz sahibi olabiliyor ilk siralara cikiyorsun..

bunun icin
- eski ve köklü site olmak gerekiyor. yeni kurulan site sifirdan baslamis olur yarisa..
- ve olabildigince eski ve köklü sitelerden sitene linkler alabilmek..

isin temel felsefesi bu:)

molla cami yazip aratin mesela..

mollacami.com da mollacami.net te bizim ama www.mollacami.com ilk sirada ve daha köklüdür listede.. net ise daha gride üstelik mollacami.com ona karsiliksiz destekledigi halde :)

buradaki siralamanin temelinde mollacami.com un daha eski ve köklü olmasi yatiyordur.. ve arkasindaki destekciler topladigi linklerin coklugu..

kisaca aramalarda arkanda ne kadar cok dayin var o kadar yukardasin:))

bunun icin bir cok farkli sitelerde sitelerimizin reklamini yapmaliyiz. www.mollacami.com www.mollacami.net www.ihya.org gibi tam isimleri yazilmaliki etkin olsun..

hatta tanidigimiz site sahiplerinden rica etmeli eger yer ayirmalari uygunsa bize caktirmadan linkler verebilirler. anasayfalarindan hatta tüm sayfalarindan ne kadar cok link alirsak arkamizda o kadar cok dayimiz olur.. link veren sitlerin büyüklügü kücüklügüne görede dayilarimiz büyük yada kücük olur :)

bir mahalle muhtarinin dayin olmasi ile bir belediye baskanin dayin olmasi nasil farkli ise yada bir basbakanin dayin olmasi ile valinin dayin olmasinin farkli olmasi gibi cok köklü bir sitenin dayin olmasi ile yeni kurulmus kenar mahalledeki bir sitenin dayin olmasida o kadar fakrlidir:)

mollacaminin en büyük dayisi hatta abisi ihya.org bildigim bu :))

hadin bizde dayilarimizi artirmak icin kollari sivayalim baska kelimelerde istenmeyenleri sollayip gecelim ;)

bu da ayri bir hizmettir..

biz bunun adina web teberru diyoruz.. bunun icin özel bir calisma da yapmaya calisiyoruz.. her dayi buldugunuzda bize adresi bildirirseniz memnun oluruz.. kayida alip dayiliginiyapip yapmadiginitakip ederiz ;)




* * *

googleyi suclamamak lazim. algoritmalari ortada.. Biz tembelligimize yanmaliyiz


biraz cok calismaliyiz coook

teş.ler emeğiniz ve bizi aydınlattığınız için..


googleyi suclamamak lazim. algoritmalari ortada.. Biz tembelligimize yanmaliyiz

biraz cok calismaliyiz coook


evet haklısın Reis, çok çalışmamız lazım çook ::)


Serbest Kürsü

MollaCami.Com