Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


EN KİRLİ OYUN

Geçen hafta bu fakirin başından geçen ve aşağıda kısaca girizah konusu olan olay belki de bir çok okuyucumuzun da başından geçmiştir.



Olayın geçtiği yer:Bükreş-Otopeni Havalimanı dış hatlar terminali güvenlik kontrolunun yapıldığı bölüm.

Şüpheli: Bu satırların yazarı.

Süphe: Uçak korsanı olma ihtimali.

Suç Aletleri: Bir adet 150 ml. traş köpüğü ve bir adet 100 ml. şampuan

Sonuç: Suç aletleri müsadere edilerek havaalanının ve uçağın güvenliği sağlandı.

Yanında herhangi bir sıvı malzeme bulunan yolcuların potansiyel uçak korsanı olarak görülüp ellerindeki,su,süt,traş köpüğü, parfüm vs. ürünlere havaalanlarında el koyulması trajikomik bir hadisedir.

Dünya tarihinde 250 gr sütle, veya bir avuç şampuanla uçak kaçırma hadisesi olmadığı gibi bilakis kaçırma olaylarında tabanca, bomba ve bıçak gibi katı malzemeler kullanılmıştır! Buaraya nasıl gelinmiştir ve bu trajikomik tiyatro neden oynanmaktadır?

İşte bunu inceleyip paylaşmakda yarar vardır:

2006 yılının Ağustos ayında İngiltere Heathrow Havalimanında uçak kaçırıp düşürmek istedikleri iddia edilen asya kökenli bazı şüpheliler yakalandı. Şüpheliler, şüphe götürmeyecek şekilde her zaman olduğu gibi müslümanlardı!...

Bütün seferler durduruldu. Havalimanı bütün seferlere kapandı ve tüm dünyada kırmızı alarm verildi.Ancak şüphelilerde ne tabanca ,ne bomba kabilinden bir suç aletine rastlanmadı. Bilahare bombalı sularla (bu da nasıl oluyorsa!) uçakları kaçırmayı plandıkları ve bu şekilde birden çok uçağı kaçırıp, binlerce insanı öldürmeyi planladıkları Scotland Yard yetkilileri tarafından açıklandı.

Bugüne kadar bu şüphelilere ne oldu? Yargılandılar mı, ceza mı aldılar yoksa beraat mı ettiler belli değil!.. Olayın üzeri kapatıldı .

Olayın üzeri kapatıldı da ne oldu? Bu iddianın yarattığı dehşet, korku ve paranoya etkisi,bütün dünyada , aynen plandandığı gibi devam ediyor.

İnsanlara potansiyel suçlu, 100 ml. traş köpüğüne de suç aleti muamelesi yapılmaya devam ediliyor.

Tüm dünyada 11 Eylulde düğmeye basılan, önce korku, panik ve dehset yaratıp, sonra da biz bunu hallederiz diyerek halk desteği alıp, istedikleri yerde istedikleri kirli oyunlarını oynama planları maalesef “Dünya Derin Devleti” tarafından başarıyla uygulandı.

Bu kirli oyunda başrol oyuncuları maalesef sahnede değil, perde arkasındalar. Sahneye çıkarılanlar ya ölüyorlar,ya da hapislerde çürüyorlar. Figüranlar ise bizleriz yani bütün dünya milletleri!…

PEYAMİ SEFA

Zaten öyle değilmi bütün amerikan filimlerine baksanız korsan, suçlu, şüpheli, gangaster, vebenzeri kötü kişilikler genelde müslümanlar arasıından müslüman isimlerinden seçilmiyor mu? Bu bir tesadüf müdür?
Kesinlikle kasıtlı olarak yapılmış müslümanları dünyaya kötü gösterme çabasının bir parçasıdır.

Evet su an dunyada ,son yılların en KİRLİ OYUNUNU oynuyorlar muslumanları kotu ,terorıst,zalim ,gostererek onların batan dunyasında onlarda ,yetısen yenı nesllerın dunyada parlayan İSLAM GUNESINI parlamasınıdan etkılenerek o İSLAM GUNESİNE dogru yoneldıklerı ıcın,geleceklerını İSLAM korkusu sardıkları ıcın zaten ustu kapalı olan haclı seferlerinı sımdı ACIKCA herturlu sartlarda muslumanlara uyguluyorlar.Pekı muslumanlar ve yonetıcıler ne yapıyorlar hıcbırsey,zıra Danımarka da olan hakaretlerde bıle musluman toplumları gerektıgı sekılde topyekun BOYKOT yapamadıgından aynen hakarete devam edıyorlar,tabı bu arada islam ulkelerındekı yonetıcıler bıraz dık dursalardı,danımarkayla her turlu ıliskiyi kesıp basta tıcaret,vs sıyası dostlukları bıtırseydıler en az 15-20 islam ulkesı herseyı keseydı onlar tıcaret yapacak islam ulkesını bulmakta zorlansalardı,en azından bu KIRLI OYUN bu kadar devam edemezdi onların dını ımanı para oldugu ıcın onları kaybedınce o zaman anlardılar muslumanlarla kırlı savas olmıyacanı,zaten onlar bızım Dine kıtabımıza ,PEYGAMBERIMIZE zaten hakaret edıyorlar esas sorun butun DUNYADA muslumanların bırleserek onlara karsı bır sey yapamamızdır[veya yaptırılmamakta] hulasa dunyadakı islam ulkelerının halkları bırlesıp onlara basta ekonomık tepkı vermedıkce bu kırlı oyunda ,haclı seferıde devam eder.. SAYGILAR


Serbest Kürsü

MollaCami.Com