Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


HitLeap Programı ile Site Ziyareti ve Viyo İzleme Sayısını Artırmak

Selam.

Sizlere web sitelerindeki ziyaretçi sayısını artırmak amaçlı hazırlanmış güzel bir program olan HitLeap Viewer'ın kullanımını anlatacağım.

HITLEAP VIEVER PROGRAMI NASIL HİZMET EDİYOR?

Hitleap bir değişim programıdır. Program arşive kayıtlı siteleri otomatik olarak ziyaret ediyor. Doğal olarak, sizin bilgisayarınızda bu program başkalarının kaydettiği siteleri otomatik olarak ziyaret ederken, programı kurmuş olan diğer on binlerce kişi de sizin kaydettiğiniz siteleri ziyaret ediyor. Sitenizin hiti yükseliyor.

İnternet kota sınırınız yok ve bağlantı hızınız çok da kötü değilse sitenizin ziyaret sayısını veya vidyolarınızın izlenme sayısını artırmak için bu programı kesinlikle tavsiye ediyorum.

1. ADIM - KAYIT

HitLeap Sitesine (sign up bölümünden) kayıt oluyoruz. Daha sonra üyeliğimizi onaylayınca programı indirip kuruyoruz.

2. ADIM - SİTE EKLEME

"My Websites" (Benim Sitelerim) bölümüne girip "Add New Website" (Yeni Site Ekle) seçeneğine tıklıyoruz. Ücretsiz olarak aynı anda en fazla 3 site kayıt edebiliyoruz. Eklediğimiz siteleri sonradan silip yenilerini eklememiz de mümkün.



ZİYARET SÜRESİ VE SIKLIĞI SEÇENEKLERİ

Web Sitesi Adresi (URL) bölümüne ziyaret ve hit sayısını yükseltmek istediğimiz site veya vidyo adresini ekliyoruz. Ve burada karşımıza birkaç seçenek çıkıyor:

VISIT DURATION (ZİYARET SÜRESİ)

A: SAME DURATION (SABİT SÜRE)

Burada site veya vidyonuz bir bilgisayarda ne kadar süre ziyaret edilsin, onu seçiyoruz. "10 s" ile "60 s" saniye arası bir süre belirlenir. Tavsiyem düşük bir rakam seçmenizdir. Çünkü, örneğin 10 saniyeyi seçerseniz 10.000 dakikalık kontörle 60.000 ziyaret ve hit alırsınız, ancak 60 saniyeyi seçerseniz 10.000 kontörle 10.000 ziyaret alırsınız.

B: RANDOM DURATION (RASGELE SÜRE)

Adının da belirttiği gibi her ziyaretin süresinin belirlediğiniz aralıklarda rasgele bir süre ziyaret edilmesidir.



TRAFFIC SOURCE (TRAFİK KAYNAĞI)

Bu kısma dokunamıyoruz. Ziyaretçilerin doğrudan mı yoksa başka siteden mi geldiğini değiştiremiyoruz. Kaynak olarak hitleap görünüyor, tabi premium üyelik satın alınmazsa.
Veya bir yöntem ile arama motorlarını kaynak göstermezsek. Bu yöntemi ileride anlatacağım. [1]

ADVANCED OPTIONS (GELİŞMİŞ SEÇENEKLER)

Bu seçeneğe tıklayınca "Maximum Hourly Limit" (Saatlik Maksimum Ziyaret Sayısı) seçeneği karşımıza çıkıyor.

Oldukça kullanışlı olan bu bölümde siteniz saatte en fazla kaç ziyaret alabilsin, onu seçiyoruz. Ben saat başı en fazla 150'yi uygun gördüm. Ki bu günde en fazla 3600 ziyaret demektir. Eğer program çalışırken bundan fazla kontör kazanılırsa, kontörlerin yedekte durması iyidir, programı çalıştırmayacağımız başka zamanlar için. Böylece sütemiz sabit ama sürekli olarak hit alacaktır.

"Limit Total Number of Hits" bölümüne dokunmuyoruz.



Son olarak "SUBMIT FOR REVIEW"e tıklayıp onay için sitemizi gönderiyoruz. Eğer sitemiz çok geç yüklenmiyorsa ve bilgisayarları donduracak kadar ağır değilse hemen onaylanıyor.

Sıra artık "TRAFFIC EXCHANGE" (değişim)e geliyor. "START" ile başkalarının sitelerini ziyareti başlatıyoruz ki kontör-dakika kazanalım ve kazandığımız bu dakikalar süresince bizim sitemiz başka bilgisayarlardan ziyaret alsın.



Site ziyaret sayısını ve vidyo hitinizi artırmada başarılar. :)

DİPNOTLAR:
[1] Trafik kaynağı olarak arama motorlarını göstermek isterseniz, örneğin google'ı açın ve sitenizi orada bulun. Ve site isminizin üzerine sağ tıklayıp google arama linkini kopyalayın ve hisleap programında ziyaret edilmesini istediğiniz web sitesi adresi bölümüne onu ekleyin. Örneğin:

[2] Programa start verince bilgisayarın sesini kapatmayı unutmayın. Yoksa program başkalarının eklediği site ve vidyoları açarken onların seslerini sürekli alıp rahatsız olabilirsiniz.
[3] Farklı internet İP'li birden çok bilgisayarda aynı hesapla oturum açıp programı çalıştırabilir ve böylelikle daha hızlı bir şekilde dakika kazanabilirsiniz.


Bilgisayar

MollaCami.Com