Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


artık yeter

ülkemiz şu sıralarda huzursuzluk ve kargaşa içerisinde farkındasınız birileri ağaçlar önemli diyor güzelce bu olayı protesto ediyor bazıları bu olayı siyasi bir ranta çeviriyor bazıları ise bu olay sayesinde milletin malına zarar vermeye çalışıyor
hiç bir siyasi olguyu desteklemediğim için açıkça söylüyorum bence bu uygulananların hepsi yanlış devleti yönetenlere başkaldırmak özgürlük istiyorum nidaları atarak başkalarının özgürlüğünü kısıtlamak başkalarının hakkına tecavüz etmek asla hoş görülebilir bir davranış değildir bunun yanında bunları engellemek isterken masum halka güvenlik güçleri tarafından yapılan muamelede hoş bir durum değil ,bir polisin insanlarının huzurunu ve güvenliğini sağlaması asıl görevi iken sahilde oturan bir kız çocuğuna büyük bir kin ile vurması asla kabul edilemez, o kız çocuğu senin kardeşinde olabilirdi bu kin ve nefret niye? bilmiyorlar bilselerdi yapmazlardı diyen bir peygamberin ümmeti olarak bu davranışları kabul etmemiz mümkün değildir
ülkemizde yüzlerce sorun varken bu olayların su yüzüne çıkması zaten mantıklı değil bir çok kişi bunun farkında birilerinin oyununa gelen bu halkı jop vurarak durdurmak yerine peygamberimizin irşat metodu ile düzeltebilir hatta varsa kendi yanlışlarımız onları da fark edebiliriz ama bizim yanlışımız yok biz hep doğruyuz anlayışı ile halka bu tür davranışlar sergilemek te kuran ahlakına yakışan bir davranış değildir hatta onlar böyle yapıyorlar bizde sert davranmak zorunda kalıyoruz demek İslama asla yakışmaz bizlerin biraz daha anlayışla ve doğruyu anlatarak kötülükten uzak tutmaya çalışarak yaşamamız gerekiyor ülkemizdeki bu kara bulutların hemen ortadan kalkması için dua edelim bizi toplum olarak alevi imiş sunni imiş diyerek ayrıştırmak isteyenlere fırsat vermeyelim bu tür oyunları defalarca rastlamış ama asla kanmamış bir millet olduğumuz bilinciyle hareket edelim vesselam

1. Bu olaylar planlı programlı hazırlanmışdır. Hiç birşey tesadüfi değildir. Güçler çatışması söz konusudur..

2. bu olaylar modern teknik ve taktikler yanı sıra tarihi türk isyanlarını da içinde barındırmakta. Plancıları türkiyeye özel yeni çeri isyanlarını da katmayı başarmışlar..

3. Ne isyancılar, ne de onlara karşı koyanlar dindar ya da dini bir terbiye almış değiller. O yüzden onlara Kuran ve DİN içerikli mesajlarla uyarmak boşa kürek sallamaktır..

4. Olaylarda görülenlerin dışında görülmeyen hesaplaşmalar var. Tavizler ve istekler verildiğinde zaten kendiliğinden bitecektir.

5. polis şiddeti, diktatörlük, ağaç, yeşillik, avm vs gibi söylemler TAMAMEN önceden hazırlanmış planın birer parçasıdır.

Kameraların gösterdiklerine değil gerçeklere odaklanmak lazım.. Hiç bir şekilde bu işten menfaatlenmek isteyenlerin sloganlarına kanıp o sloganların bayraktarlığını yapmamak lazım.

en güzeli de uzak durmak lazım..

alparslan, yazinizi begendim.haklisiniz.

Gezi parkı sineması sona ermiştir! Yayında yapımda emeği geçen KOÇ, DOĞAN, DOĞUŞ, İŞ BANKASI, GARANTİ BANKASI, YAPI KREDİ BANKASI ve CNN BBC REUTERS'A İSRAİL'e geçmiş olsun MİLLETİMİZE hayırlı olsun. Taksim'in düşman işgalinden kurtuluşu kutlu olsun.

[ATTACH=CONFIG]173[/ATTACH]

Abi poliste insan ve hata yapabiliyor elbette lakin bu tür olaylarda polisin siddet kullanmasi gayet dogaldir. Kendine molotof atana gül atacak hali yok ya.

Abi poliste insan ve hata yapabiliyor elbette lakin bu tür olaylarda polisin siddet kullanmasi gayet dogaldir. Kendine molotof atana gül atacak hali yok ya.



bunların hepsi planlı programlı şeyler.. vatandaş kendi iradesi ile sokaklara dökülcek olacak güce sahip olsa, özel tim kurup bütün pkk lıları temizlerdi... temizlik yapacak gücü bulamayan, ihtilal yapacak gücü hiiiiç bulamaz


Serbest Kürsü

MollaCami.Com