Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Tavizler!!!!

Ortunmek bu kadar zormus onu anladim! Hani nasil anladim ... Kendim ilk etapta omuzlari kapatan sallar ortum sureyeli dediler hani herkez Gibi biraz onume attim dedim salli .... Yuzun soluk neneler gibisin demeler basladi... Bizzat renkli desenli basortuler kullanmiyordum oysa ki...makyaji hafif olsada yapmiiyordum tek amacim guzelligi ortmekti basarili oldumda ama insanlar yuzunden taviz vermeye basladim... Evde kalma korkusu yuzunden ve yuzume karsi resmeen cirkinlesmissin deyip incitikleri icin ...inanin tam tesseturlu bi kadin var mahallemde butun kadinlarin yaninda yanlizken ovgu yagdiriyorum gercek tesseturu gorsunler ve kadin Benim Gibi tavizler vermesin diye ......

Siz elalemi boşverin. İslamın emirlerinden asla taviz vermeyin. Zannımca Bihakkın yaşıyorusunuz ve yaşamaya devam ediniz.
Rabbimiz Ayet-i Celilede şöyle buyuruyor. (Tahrim 6. ayeti Kerime)
Ey inananlar! Kendinizi ve ailenizi bir ateşten koruyun ki onun yakıtı insanlar ve taşlardır. Onun başında gayet katı, şiddetli, Allah'ın kendilerine buyurduğuna karşı gelmeyen ve emredildikleri şeyi yapan melekler vardır.
Hal böyle olunca kim haklı kim haksız mevlamız buyurmuş. Onlar ne derse desin hepsi boş. Boşa konuşurlar, ancak çeneleri yorulur.
Zaman zaman hatırlatırız. O kişileri Rabbimiz Bakara süresinin 6. 7. 8. ayetinde tanımlıyor.
Şu muhakkak ki inkâr edenleri uyarsan da, uyarmasan da onlar için birdir. Onlar inanmazlar.
Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir. Gözlerinin üzerinde bir de perde vardır. Ve büyük azab onlaradır.
İnsanlardan öyleleri de vardır ki, inanmadıkları halde, "Allah'a ve ahiret gününe inandık." derler...

ama napim beni cirkin saniyolar ortaliktakiler gibi olmadigim icin.... acikken herkes begeniyordu gayet bakimliydim makyajli gusel giyinen biriydim... fakat kapanirken tam kapanim dedim bu geldi basima... tek korkum evlenememek bu yusden :) evli olsam carsafa bile girecek delilik var bende

Onlar seni ne edecek yav :o
Beğenecek evlendirecek halleri yok :=D:
Yüce yaradan beğensin gerisini boşver.
O nasip ederse evlenirsin, gezersin tozarsın yeri gelir dayak bile yersin :o
Dayak bile nasipse yenilir. Her şeyi mevlam ayarlamıyormu mesele yok o zaman...

insallah deyim yaparim..

İrade önemli, irade şart, aslolan iradenin testi zaten

Sonsuz bir hayat yerinde 70,80 hadi 100 yıllık bi hayatı tercih etmeyin. Allah yar ve yardımcınız olsun.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com