Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Diyanet İşleri uzmanlığı sınav yeri ve tarihleri belli oldu

Diyanet İşleri Uzmanlığı mesleki yeterlik sözlü sınav yer ve tarihleri belli oldu. Sınav için 5-20 Nisan tarihleri arasında başvuran adaylar, kimlik numaraları ile sınava girtecekleri yer ve tarihi öğrenebilecekler.


Sınava katılacak adaylardan istenilen belgeler şöyle:


A.
Sınav Tarihi ve Yerini gösteren Sınava Giriş Belgesi. (Bu program vasıtasıyla temin edilir.)

B. Nüfus Cüzdanı aslı veya Sürücü Belgesi.

C. Sınav e-başvurusunda beyan edilen belgeler:

1) Başkanlık teşkilatında görev yaptığını gösterir ilgili amirce onaylanmış Hizmet Cetveli. Merkez Teşkilatında Şube Müdürü kadrosunda bulunanlar için, 13.07.2010 tarihinde veya daha önce Şube Müdürü kadrosunda çalıştığını gösterir belge. Diğer kadrolarda bulunanlar için, Başkanlık teşkilatında en az 3 yıl çalıştığını gösterir belge.

2) KPDS'den en az C düzeyinde puana sahip olduğunu gösterir belge veya buna denkliği kabul edilen belge. (Aslı veya tasdikli sureti)

3) Yüksek Lisans derecesine sahip olduğunu gösterir belge. (Aslı veya tasdikli sureti) Adayların tüm bu belgeleri sınav esnasında Başkanlık sınav görevlilerine teslim etmeleri gerekmektedir.


Adaylar e-başvuruda beyan ettikleri yukarıda belirtilen belgeleri sınav esnasında ibraz edememeleri halinde sınava alınmayacaklardır. Adayların, sınav tarihinde saat 09:00 da sınav yerinde hazır bulunması gerekiyor.

Sınav sonuçları ve atamaya ilişkin diğer duyurular, Başkanlığa ait Web sitesinde bulunan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sayfasında daha sonra yayınlanacak.

memurlar.net


Egitim Haberleri

MollaCami.Com