Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Yahudiler "seçilmiş ırk safsatası"nda ısrarlı

Yahudiler "seçilmiş ırk safsatası"nda ısrarlı

Yahudiler, "seçilmiş ırk safsatası"ndan bir türlü vazgeçmiyorlar. Üstelik bunu "bilimsel" yöntemlerle yapıyorlar! İsrail'in Hadasa Üniversitesi'nde bir grup araştırmacı, "Sadece Yahudi dindar kadınlarda bulunan bazı genlerin, yaşlanmayı yavaşlattığını ispat ettiklerini" öne sürdü.
Akit'ten Furkan Altınok'un haberine göre, asırlardır "seçilmiş millet" oldukları inancıyla kendileri dışındaki din mensubu ve milletleri aşağılayan Yahudiler, hala bu çarpık düşünceyi devam ettiriyorlar. Son olarak Hadasa Üniversitesi araştırmacıları, "Yahudi kadınların başka dine mensup kadınlara göre daha uzun yaşadığı"nı ispat ettiklerini açıkladılar.

"YAHUDİ'YSEN, DİNDARSAN UZUN YAŞARSIN!"

Üniversitenin web sitesinde, gerçekleştirilen "araştırma"yla ilgili olarak yapılan açıklamada, İsrailli bilim adamlarının" özellikle dindar Yahudi kadınların dünyanın herhangi bir yerindeki kadınlara göre daha uzun yaşadığını ispat ettikleri" ileri sürüldü. Araştırmada, "Bundaki başlıca etken, deneklerin Yahudi ve dindar olmalarıdır" denildi.

"O GENLER SADECE YAHUDİ KADINLARDA VAR"MIŞ!

Açıklamada; Hadasa Üniversitesi Hastanesi bünyesinde yapılan genetik araştırmalarında 45 yaşından sonra doğum yapan kadınlarda, en az 4 farklı genin vücutta yaşlanma karşıtı (anti-aging) bir etki yaptığının belirlendiği kaydedildi. Araştırmacılar sözkonusu genetik araştırmayı İsrail'de yaşayan, Aşkenaz, 45 yaşından sonra çocuğu olmuş, dindar kadınları örnek alarak yaptılar. Açıklamada, "dünyada sadece araştırma yapılan dindar Yahudi kadınlarda bulunan bazı genlerin apoptosis olarak bilinen her hücrenin programlanmış ölüm prosesini yavaşlattığını ispat ettiği" ileri sürüldü. Açıklamada, sadece Yahudi dindar kadınlarda var olan, karaciğerdeki bir proteinin de yaşlanma sürecini yavaşlatan bir etkisinin olduğu da belirtildi.

"ULTRA-ORTODOKS YAHUDİLER DAHA ŞANSLI"

Araştırmayı yürüten Hadasa Üniversitesi Jinekoloji ve Yaşlılık Bilimi bölümünden Neri Laufer açıklamada, söz konusu DNA araştırması sonuçlarıyla tespite edile "sadece Yahudilere mahsus genler"in yaşlanma önleyici etkisiyle yaşlılığa bağlı birçok hastalığın tedavisinde çok önemli ilerlemeler yaşanacağı görüşünü savundu. Açıklamada, "dindarlığını yoğun bir biçimde yaşayan Ultra-Ortodoks (Bedevi) Yahudiler'in, kentli Yahudi kadınlara göre daha şanslı oldukları" da iddia edildi.

es selamu aleykum.. aslına bakarsınız bır kısmı dogru bunun. yanı secılmıs olmaları.. Allahın lanetledıgı tek kavım sanırım yahudıler ve muslumanlarla yahudıler carpısmadıkca kıyamet kopmayacaktır ayetını hatırlatma geregı duydum.. yahudılere acımayın kı zaten kafıre acınmaz.. '' musluman, muslumanın derdıyle dertlenebılmelıdır '' der dınımız.. bız fılıstını çeçenıstanı dusunelım.. ılımlı ıslamcılara uymayalım..yalnız bırde gercek olan bır durum var.. bız haklı olan davamıza sahıp cıkamazken onlar kafırlıklerını dunyaya asılama calısmalarını hıc bırakmıyorlar.. es selamu aleykum

Hepsi yalan :D Yahudilerde hep dışa kapalı evlilikler yapıldığı için genetik gerilikler oldukça fazla.
Ama gizliyorlar. Böyle haberlerle bunu örtbas ediyorlar kibirleri gereği. Biz de yedik :D
Teşekkürler kardeşim.

Yahudilerde hep dışa kapalı evlilikler yapıldığı için genetik gerilikler oldukça fazla.
Ama gizliyorlar.


farklı bir yaklaşım..

ama zenci yahudiler bile var


Dünyadan Haberler

MollaCami.Com