Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Tuncay Özkan-psitesi çöktü!

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Tuncay Özkan'ın büyük iddialarla kurduğu, partisine de zemin oluşturan internetteki “Biz Kaç Kişiyiz” platformu dökülüyor. Bizzat site yöneticisi, “Portalla yeterince ilgilenemiyorum” derken, yardımcıları da, sadece üye olmak istediğini açıkladı. Bir üye de, “Biz Kaç Kişiyiz (BKK) organizasyonunu başaramadık. Bazı BKK'cılara hakaret edesim var” diyen bir mesajı siteye yolladı.

Ergenekon'dan tutuklu yargılanan gazeteci Tuncay Özkan'ın kurduğu “Biz Kaç Kişiyiz” adlı web portalı, ilgisizlik girdabında. Özkan'ın büyük umutlarla kurduğu, partisi için de bir zemin olmasını amaçladığı, bu uğurda üyelerden para topladığı bizkackisiyiz.com isimli internet sitesi, kurucusunun cezaevine düşmesinin ardından giderek daha az “tık”lanır oldu.

SİTE YÖNETİCİSİ: ESKİSİ GİBİ İLGİLENEMİYORUM

BKK'ya yönelik ilgisizlik yönetici düzeyinde de görülüyor. Tuncay Özkan'ın site yöneticisi olarak görevlendirdiği reklamcı Derya Esen, sayfaya yazdığı notta, uzunca bir süredir işlerinden dolayı siteyle ilgilenemediğini belirterek, ziyaretçilere bundan sonra siteyle daha yakından alakadar olacağı vaadinde bulundu.

YARDIMCISI DA İŞİ BIRAKTI

Platform yöneticisi Derya Esen, siteye yönelik çalışmaları ihmal ederken, yardımcısı Feray Destegül ise bu görevi tamamen bıraktı. Destegül, siteye yolladığı mesajda, “BKK site yönetimine duyurumdur. BKK yönetimindeki görevimden ayrılıyorum. Sadece üye olarak devam etmek istiyorum. Rengimin alınmasını ve görevimin sonlandırılmasını rica ediyorum” açıklamasına yer verdi.

ÜYE: BAŞARAMADIK, BAZI BKK'CILARA HAKARET EDESİM VAR

Üye platformuna duyuru yazan Recep Ekinci isimli katılımcı ise başarısızlığı kimsenin sahiplenmeye yanaşmadığından şikayetçi oldu. “Kabul etmemiz gerekir, Biz Kaç Kişiyiz platformu olarak başaramadık, beceremedik” diyen Ekinci, şöyle devam etti: “Herkes başarıyı sahipleniyor. Herkes önlere doğru ilerleme peşinde. Herkes kendini anlatma peşinde, bırak da seni bana sen anlatma başkası anlatsın. Ben geride kalayım diyen yok. Herkes komutan olmaya kalkarsa olacağı bu. Oysa savaşı askerler kazanır. Aslında burdan bazı üyelere çok ciddi hakaretler yazmayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Bu arada bir vatandaş olarak, Sayın Tuncay Özkan'ı çıkaramamanın ezikliğini her zaman yaşayacağım.”

FURKAN ALTINOK/AKİT


Teknoloji Haberleri

MollaCami.Com