Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Pakistan'da çatışma: 21 ölü

Pakistan'ın Afganistan sınırındaki Orakzai'de güvenlik güçleriyle Taliban militanları arasında çıkan çatışmada üç asker ile 18 militan öldürüldü.
Ordunun Kayaya kentinde bulunan karargahından yapılan açıklamada, Taliban güçlerinin Orakzai'nin Hadizai bölgesinde bir güvenlik noktasına ağır silah ve roketlerle başlattığı saldırıda 3 askerin hayatını kaybettiği, güvenlik güçlerinin karşılık vermesi sonucu 18 militanın öldürüldüğü bildirildi.

Bölgeye takviye güçler gönderildiği belirtildi.

Pakistan'da Taliban militanlarının kalesi olarak adlandırılan Orakzai'de güvenlik güçleriyle militanlar arasında sık sık çatışmalar meydana geliyor.

Türkiyede eğitim görüp eğitilen Pakistanlı Subay Pervez Müşşeref buradan Pakistana gitti ve Pakistanda DARBE yaptı ve Pakistanı ABD nin kucağına attı ve Pakistan ABD tarafından İşgal edildi ve PERİŞAN oldu...
İHANETLERİ ve HAİNLERİ ORDU içlerinde ve Ordu Mensupları içinde arayın...
iişçisi, bakkalı, esnafı veya siyasetçisi Hain olsa ne yapabilir ? Gücü nedir ki ?
İrakın , Sovyet Kızıl Ordu sunun ve Varşova Paktının GENERALLERİ nerdeler ? TEK KURŞUN bile atılmadan Sovyet ülkeleri Kapitalizme TESLİM oldular, İrakın Generalleri ABD de yaşıyorlar...

Ya da bunu tersinden düşünebilirsiniz.. Bir ülkeyi ele geçirmek isteyenler önce ordusu üzerinde hakimeyet kurmaya çalacaklardır. Eğer bir ülke ayakta kalacaksa da önce ordusunu güçlü olmalı..

Bu durumda türkiye üzerinde plan yapanlar orduyu kontrol edici stratejiler geliştirecekler ya da geliştirmektelerdir. Kendi yanlısı olabilecekleri desteklerlerken kendilerine muhalif olabilecekleri yok etmeye çalışacaklardır. Bu durumda büyük savaşlar önce ordunun derinliklerinde başlıyor demektir..

Osmanlı'nın 1908 darbesinin perde arkası ve geçmiş darbeler.. 1828 yunanistanın bağımsızlığının arkasında ordunun zayıflığı var.. Bu durumda zaten dışarıdaki bütün düşmanlar ordumuzun üzerine gözlerini dikmişken bizim de onları eleştirir bir tutuma gitmemiz sadece dış güçlerin ekmeğine yağ sürmek olacaktır.. Dua müslümanın silahıdır.. eleştirmek yerine dua edelim. en güzeli böyle

Laiklçilik Zulmünün ve Din Düşmanlığının ardında Ordu vardı, Başörtüsü Düşmanlığının arkasında TSK nın omzu kalabalık Generalleri vardı ,28 Şubatçılar siviller değil GENERALLERDİ..yani TSK çok uzun yıllar önce bunların kontrolune girmişti ,NATO ,ABD bu TSK yı DİZAYN etmiş ve onu DARBEcilik üzerine konuşlandırmıştı..
Türkiyede ABD ile en sıkı fıkı olan TEK Devlet kurumu TSK idi..
Abd li üst düzey devlet yetkililerinin Türkiyenin Darbecileri için (bizim çocuklar) darbe yaptı dediklerini unutmadık..
3.Dünya Ülkeleri Halkları kendi Ordularınca İŞGAL altındadır ...buna Mısırı,İrakı ,Suriyeyi ve daha bir çok ülkeyi de dahil edebiliriz..


Dünyadan Haberler

MollaCami.Com