Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Gerçekten hala etkisindeyim...!!!!

Sizinle paylaşmak isteğim bir şey var anlatmam ne kadar doğru olur bilmiyorum fakat gerçekten beni çok ama çok etkiledi.

Gece artık uyuyacaktım ertesi güne sınava girecektim.Yatsı namazımı kıldım fakat o günlerde namazı aksattığımın farkındaydım ve utanıyordum.yattım ve şöyle dua ettim:"Allah'ım ben sınav için namaz kılmıyorum SEN HER ŞEYİ BİLENSİN benim içimide biliyorsun" diyerekten yattım.
Rüyamda dışarı bakarken hava hafif kararıyordu ay birken iki ikiyken üç dört beş.çoğaldı.Ve o anda bulutlar kaymaya başladı ve resmen ALLAH(CC) yazısı oluştu arapça ve yazı kaymaya başladı ALLAH BİLENDİR yazısı geldi arkasından parantez içinde arapça yazıyordu onu okuyamadım.Ve daha sonra bir ses yükseldi BAKARA 3 BAKARA 3.diye sürekli o ses yükseliyordu şuan hala içim titriyor gözümü bi açtım sabah ezanı okunuyordu içim titreyerek abdest aldım ve KURAN'ı açtım arapça KURAN okumayı o zaman bilmediğimden düzenli hatim gibi mealini okuyordum BAKARA SURESİ 3. AYETİ AÇTIM elim titreyerek kalbim deli bi atıyordu ve işte BAKARA 3 :
Ellezîne yu’minûne bil gaybi ve yukîmûnes salâte ve mimmâ razaknâhum yunfikûn(yunfikûne).
Onlar (takva sahipleridir) ki; gaybe (gaybte Allah'a) îmân ederler, namazlarını kılarlar ve kendilerini rızıklandırdığımız şeylerden infâk ederler (başkalarına verirler).
VE O GÜN İLK DEFA O SABAH NAMAZINDA AĞLAYARAK SECDEYE YATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIM.ALLAH'IM SEN GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMA BİZLERİ DOĞRU İNSANLARLA KARŞILAŞTIR KALBİMİZDE İMAN AŞKINI ARTTIR.(AMİN)



alıntı

amin

Ne güzel Rabbim devamını getirsin. Ama kardeşim heyacanla paylaşmak anlamalarını istersin insanların ama aynı heyecanı duymayanlar burun bükerler, seni üzerler, herkese paylaşma birdaha,
Ama ne güzel Rabbim hem sana hem bana, hemde başkalarına da cevap verdi ama anlıyana...
Rabbim bilir, hem gecmişi hem geleceği, normal değilmi? O Evrenin sahibi.
Rabbim büyüktür, evet arapca Allahu ekber, elbette inanana etki eder.

bir sitede okudum paylaşmak istedim benim başıma gelen bir şy degil ama ibret verici bur durum.
okuyan gözlerinize sağlık kardeşlerim

çok etkileyici bende buna benzer birşey yaşamıştım ama rüyamda görmedim tabii. Allah herşeyi bilendir :)

emegine saglık çok etkilendim


emegine saglık çok etkilendim



rica ederim ;)


Hikayeler

MollaCami.Com