Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


tebrik



Bismillahirrahmanirrahim

Bizleri yaratan, Alemlerin rabbı olan, yüce Allah'u azimuşana sonsuz hamdusenalar, şükürler olsun, habibi Muhammed Mustafa (s.a.v.) binlerce
salatü selamlar ederim.

Muhterem müslümanlar; bir otuz günü geride bırakarak Recep ayını bitirerek bu gece Şaban ayına girmiş bulunmaktayız. Bu gün Şaban ayının ilk günündeyiz. Bizden evvelkiler Recep ayında dünyaya gelen erkek çocuklarına Recep, Şaban ayında dünyaya gelenlere Şaban ve Ramazan-ı şerifte dünyaya gelenlere de Ramazan adını vererek bu aylara hürmetlerini bu yöndede tezaahür etmişlerdir.

Recep ayı Allah c.c hunun ayı, Şaban ayı habibi Muhammed Mustafa'nın ve Ramazan-ı şerif ise ümmetinin ayıdır. Peygamberimiz farz olan Ramazan orucunun dışında en fazla bu Şaban ayında oruç tutmuşlardır. Bizlerde örnek aldığımız peygamber efendimizin yaptığı gibi gücü yetenlerimiz,sağlıkta ve sıhhatte olanlarımız bu ayda oruç tutmaya çalışalım. Bu üç aylar tabir edilen aylarda kendimizi daha iyi olma yönünde gayret ederek manevi atmosferinden istifade etmeye çalışalım. Rabbimin affı mağfireti, hayrı, bereketi sizin,bizim ve tüm müslümanlarımızın üzerine olsun. Şaban ayımızı tebrik ediyor, Cenab-ı Rabbil Alemin den Ramazanı hakkımızda hayırlı eylemesini ve Ramazan ayına ulattırmasını niyaz ediyorum.

Allah a emanet olunuz. Selamün Aleyküm.

murad
13.07.2010

Amin,amin ve amin.
Allah razı olsun, gördüğümde duygulandım. Paylaşımınız çok güzel...
Tekrar Allah razı olsun.

****KUTLU DOĞUM****
HAFTANIZI KUTLAR,
Hayırlara ve feyizlere vesile olmasını,
ayrıca Cumanızın da Mubarek olmasını diliyorum.
Kutlu Doğum Haftanız ve Cumanız kutlu olsun.....


Tebrik & Kutlamalar &Taziye

MollaCami.Com