Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Nereye gidiyoruz!!!!

Meydan boş benim gibi avare dolaşıyor.Sitenin birisine girdim, insan seli dedimki bu kardeşleri buraya böyle çeken caziblik nedir acaba, biraz dolaşınca hep birbirleriyle şakalaşma gülüşme eğlenme,aman Yarabbi nefsin elinde bir oraya bir buraya,kardeşlerim bu gidişat nereye böyle, hiç ölmeyecek gibi,kabirdeki yatanlarda bir zamanlar bizim gibi yaşıyorlardı.
Şimdi kalkma imkanları olsada bir sorabilsek,nelerle karşılaştıklarını orasının nasıl bir yer olduğunu,bazı şeyler yazacağım acizane Rabbimin lutfu, büyüklerimizin himmeti nekadar önemliymiş,böyle ehli keyf yaşamanın başımıza neler getireceğine biraz örnek olur inşaallah.
Sene 1997 yeni işyeri açtık bir arkadaşla ortak,aradan yedi sekiz ay gibi bir süre geçti,benim nefiste bir gevşeklik meydana geldi.
Namazlarımı aksatmaya daha sonra yirmi beş veya yirmi altı gün namazı terkettim?.
Birgün evde yatma zamanı geldi,yatağa yattım yüzümü duvarda yastık vardı, ona doğru döndüm!!! yastığın yüzünde televizyon ekranı gibi bir ekran açıldı Aman Yarabbi bu neydi böyle, o an korkumdan bağırmak geldi içimden, sesim çıkmıyor ıııı diyorum ses yok başımı çevirmek istedim,başımın sol yanından sanki birisi döndürmemek için bastırıyor! ne yapacağımı şaşırdım.
Herkes uyuyor içimden Ayetel kürsiyi okumak geçti dilim dönmüyor.Kalben ayetel kürsiyi okuyorum, bir taraftanda ekrandaki cehennemin giriş kapısı gözümde, cehennemin giriş kapısında bir varlık yaratılmışlara hiç benzemiyor, ben iradem dışında kamera gibi o açılan kapıya doğru gidiyorum.
O çok korkunç varlığın yanından içeri girdim. İçeri girince benim bir arkadaş vardı, kendisini asmıştı o arkadaş oturmuş iki elinin arasına başını almış, yere bakıyor ve çok düşünceliydi,bir taraftan korkuyorum, bir taraftan ağlıyorum vede içeri doğru iyiyce girdim.Simsiyah karanlık büyük bir yere geldim, feryat figan bağrışmalar,Affet Affet Affet Allah,ım diye çığlıklar!!!!!! ben sadece seyrediyorum seyretmesi bile insana eziyet hemde nasıl eziyet,yüksek bir yerden insanları, görünmeyen bir kuvvet aşağı doğru itiyor, aşağıdada altında çok büyük bir ateş yanan saca benzer bir şey var, onun içine dökülüyorlar,düşen insanlar anında eriyor, o sac dönüyor içindeki erimiş insanları yere döküyor,o insanlar tekrar canlanıyor aynı işlem devam ediyor.
Daha başka yerlerede götürdüler,söz bitmez o dehşet bitmez.Allah,ım Allah,ım affet affet affetmeyi seversin bizleride affeyle,daha sonra bir sıçramayla yattığım yerden ta aşağı yere düştüm, terin suyun içinde kalmıştım, her tarafım sırılsıklam evet sözün özü,bize vadedilen herşey gerçek, bunda hiç şüphemiz olmasın.Tam bir ay aynı şeyleri tekrar tekrar yatarken seyrettim.Allah,ıma verdiğim sözde durmadığım için namazımı terkettiğim için, büyük bir uyarıydı.Allah,ım uyandırdığın için şükürler olsun.Allah,ım cümlemizede merhamet eyle,bizlere acı bizi narında yakma ne olur Allah,ım ne olur Allah,ım
Şimdi düşünelim nereye gidiyoruz.Allah,a emanet olun.

Emeğine sağlık. Allah razı olsun. Herkes tutturmuş bir yol gidiyor. Ama Mevlaya varmayan yol neye yarar?



Allah razı olsun. Güzel bir paylaşımdı...


Emeğine sağlık. Allah razı olsun. Herkes tutturmuş bir yol gidiyor. Ama Mevlaya varmayan yol neye yarar?


Emeğine sağlık. Allah razı olsun. Herkes tutturmuş bir yol gidiyor. Ama Mevlaya varmayan yol neye yarar?




Allah razı olsun gerçekten çok etkileyici rabbim bizleri ve bizim gibi düşünenleri bu azabtan korusun umudumuzu hiç bir zaman yitirmeyelim herşeyi kuşatan rabbimin hikmeti inşallah bizleride kuşatır hep ALLAH ALLAH ALLAH deriz.

Allah razı olsun.


Allah razı olsun.


Emeğine sağlık. Allah razı olsun. Herkes tutturmuş bir yol gidiyor. Ama Mevlaya varmayan yol neye yarar?

sağolasın kardeşim

Kardeşlerim bu yaşanmış,kendimin bizzat gördüğü gerçeklerdir.Allah cc. sizlerdende razı olsun foruma pek giremiyorum,cevaplar yazmışsınız,kusurumu bağışlayın sizin kadar aktif değilim ama vakit ve sıhhatimiz elverdiği kadar sizlerle beraber olmak isterim.Allah cc. bize vadettiği herşey iman ettik muhakkak gerçek,bu görmüş olduğumun,dualarınız hürmetine bana ve benim gibi namazından gafil olmuş kişilere bir uyanış olur.Aslında beni ilk gördüğüm bir ay çok etkiledi ve bunu üye olduğum sitelere yazdım bir kişiye daha yardımcı olabilirmiyim ve onunda uyanmasına vesile olabilirmiyim diye,İnşaallah benim için bir uyanış vesilesi oldu ve yazmış olduğum sitelerdende inanıyorum çok etkilenenler oldu.Allah cc. cümlemize yardım eylesin.Allah cc. emanet olunuz selam ve dua ile.


Serbest Kürsü

MollaCami.Com